UJI

Aprenentatge en línia

Última modificació: 20/06/2018 | Font: SLT

Des de l’Àrea de Formació del SLT s'ofereix als membres de la comunitat universitària l'opció d'aprendre idiomes a través d'Internet. L'aprenentatge en línia s’afegeix als cursos presencials, semipresencials i virtuals, i també a l’autoaprenentatge al CAL. A banda, les diferents assessories ofereixen una selecció de recursos en línia que podem consultar fent clic en l'enllaç de...

Recursos en línia per a l'aprenentatge

 

A més, disposeu de dues possibilitats de cursos complets en línia (una per a l'anglès i una per al català); cliqueu damunt del nom de cada plataforma i n'obtindreu tota la informació.

 

  • Dexway

    Plataforma d'aprenentatge d'idiomes en línia, que permet l’estudi d’alemany, d’anglès, d’espanyol i de francès, des del nivell A1 fins al nivell C1; i els nivells bàsics A1-A2 d'italià, de portuguès i de rus. Cada llicència només permet la inscripció a una de les llengües.

    Les llicències ofertes s'han exhaurit. S'informarà en aquest mateix lloc web quan es puga obrir un nou període d'inscripció.

  • Parla.cat

    Espai virtual d'aprenentatge del català. Està estructurat en 4 nivells i es pot seguir en modalitat lliure (gratuïta) o tutoritzada.

    La inscripció es pot fer en qualsevol moment.

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia