UJI

CertAcles d'anglès i llengües estrangeres (convocatòria de desembre de 2018): NOTES de les proves d'alemany

Última modificació: 14/01/2019 | Font: SLT
Dades de l'última convocatòria 

 

NOVETAT: 

Resultats de les proves d'acreditació d'alemany UJI A2 i B1: Consulteu ací el resultat de les proves.

Revisió i reclamacions

Les sol·licituds de revisió o reclamació han d’adreçar-se al Servei de Llengües i Terminologia en un termini màxim de 3 dies des de la publicació dels resultats en web, mitjançant el Registre General de la Universitat Jaume I. S’hi haurà d’indicar el motiu de la reclamació.

Revisió d'alemany: 18 de gener de 2019, a les 10 h (despatx de l'Assessoria d'Alemany, CAL, al mòdul departamental TI, nivell 0 de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals).

Aquest procediment seguirà la normativa pròpia de l’UJI. 

 


Resultats de les proves d'acreditació d'anglès CertAcles B1 i B2: Consulteu ací el resultat de les proves

Revisió i reclamacions

Les sol·licituds de revisió o reclamació han d’adreçar-se al Servei de Llengües i Terminologia en un termini màxim de 3 dies des de la publicació dels resultats en web, mitjançant el Registre General de la Universitat Jaume I. S’haurà d’indicar el motiu de la reclamació.

Revisió d'anglès: 17 de gener de 2019, a les 10 h (Sala de conversa del CAL, al mòdul departamental TI, nivell 0 de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals).

Aquest procediment seguirà la normativa pròpia de l’UJI

 


Resultats de les proves de francès i italià 

Les sol·licituds de revisió o reclamació han d’adreçar-se al Servei de Llengües i Terminologia en un termini màxim de 3 dies des de la publicació dels resultats en web, mitjançant el Registre General de la Universitat Jaume I. S’haurà d’indicar el motiu de la reclamació.

El temps d'atenció de cada sessió de revisió no es perllongarà més d'una hora a partir de l'hora que consta ací baix:

Revisió: Dijous, 17 de gener de 2019, de 10 a 11 h (Despatx de l'Assessoria de Francès i Italià, Servei de Llengües i Terminologia)

 


Llista definitiva de persones admeses, calendaris i horaris de les proves d'anglès (en PDF). CertAcles, desembre de 2018

Llista definitiva de persones admeses, calendaris i horaris de les proves d'alemany, francès i italià (en PDF). Desembre de 2018

 


Llista provisional de persones admeses a les proves d'alemany, francès i italià (en PDF). Desembre de 2018

 


AVÍS

S'han detectat errates en la convocatòria publicada el dia 5 de novembre (Convocatòria AMB ERRATES de les proves d'acreditació d'alemany, de francès i d'italià, desembre de 2018), la correcta la trobareu a: 

 
 
 
Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia