Pàgines WWW personals

Pàgines WWW personals
Última modificació: 29/05/2015 | Font: SI

El 29 de maig es va enviar per correu electrònic a tota la comunitat universitaria un missatge on es va notificar la conveniència de finalitzar aquest servei; l'1 d'octubre es va procedir a anular l'accés vía Web a les pàgines personals del tipus [www4.uji.es/~nom d'usuari] al no haver rebut cap manifestació en contra.

Es pot accedir a aquest directori encara però des del vostre compte d'usuari de forma interactiva amb SSH o similar a lynx.uji.es però el servei d'accés des de la web es dóna per finalitzada.

Us recordem que podeu utilitzar el servei de GoogleApps, GoogleSites (google.uji.es) al qual teniu accés pel fet de tindre els comptes a la Universitat Jaume I de Castelló. A partir d'ara, els espais personals es podran muntar en un "site web" personal amb més facilitat que fins ara.

 

Informació enviada per correu electrònic sobre la finalització del servei www4 de data 29 de maig de 2013

El Servei d'Informàtica us ha ofert fins ara el servei d'ubicació d'una pàgina Web personal amb eines bàsiques HTML, tant per a PAS, com per a PDI o per a alumnes.

  1. L'URL dels vostres continguts personals, si sou PAS o PDI de la Universitat, era com aquest: http://www3.uji.es/~[nom d'usuari].
  2. En el cas dels estudiants, era així: http://www4.uji.es/~[nom d'usuari]

El recent acord de la Universitat amb Google Inc per a utilitzar les seues eines col·laboratives com Gmail, Gdocs, etc (Google.uji.es) inclou l'aplicació "Google Sites" que permet la creació de pàgines web personals o grupals amb més versatilitat que la bàsica que oferíem fins ara.

És per això que iniciarem un procés, en primer termini per a alumnes i més endavant per a PAS/PDI, per a deixar d'oferir aquest servei de pàgina web personal [http://www4.uji.es/~nom_usuari] que degut al poc ús ha generat centenars de pàgines web obsoletes, abandonades, amb tecnologies antigues i que fins i tot suposen un problema de seguretat informàtica.

Per tant, des l'1 d'octubre es deixa d'oferir aquest servei per a l'alumnat. Es farà una còpia del contingut que es mantindrà durant un temps prudencial per si hi ha que recuperar alguna dada.

El CENT ofereix regularment formació per al professorat en l'ús docent de les Google Apps, inclòs Google Sites i també podeu generar una consulta al Centre d'Atenció a Usuaris, cau.uji.es o (964 38) 7400

Informació proporcionada per: Servei d'Informàtica
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16