L’estudiantat de la UJI encara està a temps de sol·licitar les beques Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport

03/06/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un any més la Universitat Jaume I i el Villarreal CF s'uneixen, a través de la Càtedra Endavant Villarreal CF de l'Esport, per premiar amb les seues beques a l'estudiantat de la nostra universitat que compagine els seus estudis amb l'esport de competició. 

Aquesta convocatòria finalitzarà el seu termini de presentació de sol·licituds el pròxim 28 de juny i l'estudiantat interessat podrà fer tots els tràmits de manera telemàtica a través de la web accedint a l'apartat de l'oficina de l'esportista d'elit. En aquesta edició de les beques, la quantia econòmica arriba als 30.000 euros i l’estudiantat que reunisca els requisits pot aconseguir fins a 1.000 € d’ajuda.

Les beques de la Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport es lliuren des del 2012 i en l'edició de 2020-2021 es van atorgar un total de 41 beques a esportistes de la universitat pública de Castelló, 21 dones i 20 homes.

Amb aquestes beques la Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport  premia el rendiment acadèmic de l’estudiantat esportista universitari en funció de la mitjana del seu expedient acadèmic i, d’altra banda, valora el seu elevat rendiment en l’àmbit esportiu tenint en compte la seua activitat o resultats en una modalitat esportiva específica. També tenen com a finalitat finançar part de les despeses ocasionades per l’estudi de les titulacions reglades en què està matriculat l’estudiantat esportista. 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports