Nou criteri d'ús de les màscares a l'UJI (20-4-2022)

26/04/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

A partir de la publicació del Reial decret 286/2022, de 19 d'abril, pel qual es modifica l'obligatorietat de l'ús de les màscares, i segons l'assessorament de l'Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental, la utilització de màscares al recinte de l'UJI es realitzarà d'acord amb els criteris següents, que han de complir totes les persones que accedisquen al campus (PAS, PDI, PI, alumnat, personal d'empreses externes…):

  • Serà obligatori l'ús de la màscara:
  • Al Centre Sanitari, tant per al personal com per a les persones usuàries i acompanyants.
  • A les pràctiques docents en àmbits de vulnerabilitat: centres sanitaris i sociosanitaris.
  • Es recomana l'ús de màscara en tots els espais interiors, especialment si no és possible guardar la distància de seguretat d'1,5 m, i a l'exterior si hi ha aglomeracions de persones.

Així mateix, se’n recomana especialment l’ús a les persones amb factors de vulnerabilitat, és a dir, de més de 60 anys, immunodeprimides i embarassades.

No obstant aquesta modificació en l'obligatorietat de la utilització de la màscara, l'UJI continuarà distribuint el material de protecció al personal amb els mateixos criteris que fins ara.

Així mateix, es continuarà amb la ventilació forçada de tots els espais i es continuaran realitzant els mesuraments de CO2 a les aules. També es podran implementar aquelles mesures preventives que, si escau, es consideren necessàries.

 

Vicente Cervera Mateu

Comissionat de la rectora per a l'adaptació a la nova normalitat

Informació proporcionada per: Servei d'Esports