UJI
  • UJI
  • Serveis
  • Servei d'Esports
  • El Servei d'Esports llança la seua oferta d'activitats en formació esportiva per al primer semestre 

El Servei d'Esports llança la seua oferta d'activitats en formació esportiva per al primer semestre 

El Servei d'Esports llança la seua oferta d'activitats en formació esportiva per al primer semestre de curs, que combina cursos amb capacitació professional i tallers formatius d'iniciació.

El mes de setembre es realitzaran els cursos de Patró d'embarcacions d'esbarjo (PER) i Patró de navegació bàsica (PNB), tots dos habituals en els programes de formació del Servei d'Esports i que permeten desenvolupar una formació en els esports de mar.

Ja a l'octubre, es duran a terme els cursos organitzats de la mà d'Apta Vital Sport, com són el d'entrenador o entrenadora personal, el d'instructor o instructora de ioga i el d'instructor o instructora d'activitats dirigides amb suport musical, enguany en format totalment presencial. Aquests cursos, dins de la Fundació Tripartita, dotaran de capacitació professional.

A més, en aquest mes s'han programat una sèrie de tallers de tecnificació en diferents modalitats: hi destaquen el Curs d'iniciació al surf i al paddle surf, el Curs d'iniciació a l'ensenyament del tenis i pàdel, el Taller d'iniciació als esports d'aventura: barranquisme aquàtic i via ferrada a Llucena (Castelló) i el Curs d'iniciació als escacs en línia: nivell 1.

També s'han programat els ja tradicionals cursos d'àrbitre de futbol sala i futbol 7 i el Curs de monitor o monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil. El primer, dirigit a l'estudiantat de la Universitat Jaume I, permetrà obtenir uns ingressos extra amb la posterior participació com a àrbitres en les lligues de competició interna organitzades. D'altra banda, el segon curs prepara l'alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de temps lliure infantil i juvenil, i capacita per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats d'oci infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, mitjançant l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Es pot consultar tota l'oferta de cursos en el següent enllaç:

https://www.uji.es/serveis/se/ambits/formacio/2021/primer_semestre/