UJI

El Servei d’Esports dóna aquest dimecres el tret d’eixida a les activitats amb professorat

Avui 15 de setembre, el Servei d’Esports dóna el tret d’eixida al seu programa d’activitats amb professorat inclòs en la nova Targeta d’Activitats UJI i la Targeta Esportiva UJI+.

El Servei d’Esports va obrir les seues portes el 2 de setembre deixant enrere 30 anys d’un mateix programa d’activitats i estrenant un nou model de tarifes que inclou tres targetes diferents: Targeta d’Activitats UJI (TAUJI), Targeta Esportiva UJI (TEUJI) i Targeta Esportiva UJI+ (TEUJI+).

El dia 6 de setembre la sala de musculació va obrir les portes i totes les persones amb la Targeta Esportiva UJI o Targeta Esportiva UJI +van poder gaudir d’aquesta activitat. El dimecres 15 al voltant de 1000 persones estrenaran el nou programa d’activitats amb professorat inclòs en la nova Targeta d’Activitats UJI i en la Targeta Esportiva UJI+.

Cal destacar, que la Targeta d’Activitats UJI dona flexibilitat i mobilitat a totes les persones inscrites, i permetrà accedir a més de 25 activitats i 130 hores setmanals, sempre amb reserva prèvia de la plaça de dilluns a divendres. Tot açò amb un preu de 60 euros per als vinculats amb l’UJI i de 90 euros per a no vinculats.

A més a més, a partir d’octubre es posaran en marxa les activitats especials amb professorat. D’una banda, els cursets de raquetes, amb classes de pàdel i tenis iniciació i perfeccionament comencen a partir del 6 d’octubre. També s’iniciaran aquesta primera setmana d’octubre les classes per a menors i l’activitat aquàtica de natació Nivell 0. Per altra banda, l'activitat de defensa personal s’iniciarà el 29 de setembre, i serà semestral. Finalment, caldrà esperar fins al 23 d’octubre per a gaudir de la primera eixida de senderisme, la qual serà “La Mola d'Ares i el Barranc dels Molins (Ares del Maestrat)”.