UJI

Tornen les activitats esportives amb professorat UJI amb la campanya «Reactiva't»

Última modificació: 03/05/2021 | Font: SE

Després de gairebé vuitanta dies sense activitats esportives amb professorat a l'UJI, l'última resolució de la Generalitat publicada el dissabte dia 9 d'abril, permet la pràctica d'aquestes activitats amb grups d'un màxim de 10 persones amb monitor. 

Tot i que aquest nombre de persones és molt reduït, el Servei d'Esports ha valorat com molt positiu reprendre les classes per tal de donar servei als seus usuaris i usuàries i llançarà la campanya «Reactiva't». A més a més, d'altra banda, el Servei d'Esports també ha estat sensible a les condicions que està sofrint el professorat de les activitats esportives que porten en ERTO des del dia 21 de gener amb el que aquesta situació comporta.

Per tal de fomentar al màxim l'ús de totes les places oferides en cadascuna de les 28 activitats esportives amb 127 hores setmanals (aeròbic, spinning, ioga, aquagym, etc) el Servei d'Esports i el Servei d'Informàtica de l'UJI han accelerat la posada en marxa d'un sistema de reserva prèvia en cada activitat, per tal que cada usuari i usuària puga garantir la seua plaça. D'aquesta manera es trenca amb el tradicional sistema que utilitzava el Servei d'Esports d'inscriure's a cadascuna de les activitats i només poder accedir aquesta dia i hora. Amb aquest nou sistema i per un únic pagament des de 20 a 60 euros segons perfil, en aquest segon semestre, les persones inscrites podran fer la reserva prèvia per anar a qualsevol activitat aquàtica, de salut o esportiva reservant el dia i hora que desitgen. Queden excloses d'aquest sistema la musculació, els cursets de raquetes, natació 0, defensa personal, activitats de xiquets i xiquetas i activitats de natura.

Aquest nou sistema serà l'avantsala i banc de proves del nou model de taxes per al curs 2021-2022 que durà a terme el Servei d'Esports de l'UJI amb el suport del Vicerectorat de Campus i Vida Saludable, dintre del seu objectiu de millorar la salut de tota la comunitat universitària i societat de Castelló.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports