UJI
  • UJI
  • Serveis
  • Servei d'Esports
  • El Servei d’Esports llança la seua nova oferta de cursos de formació per al primer semestre del curs 2020-21

El Servei d’Esports llança la seua nova oferta de cursos de formació per al primer semestre del curs 2020-21

Última modificació: 30/07/2020 | Font: SE

Un estiu més el Servei d’Esports llança la seua oferta de formació per al pròxim curs, destacant la seua adaptació als temps actuals oferint una gran varietat de cursos semipresencials i en línea.

Els ja habituals cursos organitzats de la mà d’Apta Vital Sport, com són el d’entrenador o entrenadora personal, el d’instructor o instructora de Pilates i el d’instructor o instructora d’activitats dirigides amb suport musical, s’han convertit a la modalitat semipresencial. L’empresa Apta Vital compta amb una plataforma virtual pròpia que fa possible aquest tipus de formació dotant de facilitats al seu alumnat.

Continuant amb la vessant no presencial, destaca el curs d’escacs en línea. Després de l’èxit que van tindre aquests tipus de campionats durant el període de quarantena, el Servei d’Esports ha decidit apostar per aquesta modalitat amb la intenció de nodrir la representació de la Universitat Jaume I al Campionat Autonòmic d’Esport Universitari.

A banda d’aquestes adaptacions al món virtual, com a principal novetat el Servei d’Esports trau un curs molt interessant sobre com afecta el cicle menstrual a l’esport. Molts cops la menstruació pareix un tema tabú i conéixer com aquesta influeix en el cos de les dones esportistes és molt important a l’hora de pautar uns entrenaments o simplement trobar-se millor quan fas esport.

Dins de l’apartat de tallers, el pròxim curs es podrà gaudir del taller d’iniciació a l’escalada i el taller d'avaluació de la força en corredors i corredores amb el reconegut doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador nacional d’atletisme Nacho Martínez.

Per a finalitzar, els cursos de navegació del PER i el PNB i el de monitor o monitora de temps lliure es converteixen en una excel·lent oportunitat per a obtenir una titulació oficial. I com no, el ja tradicional curs d’àrbitre de futbol 7 i futbol sala permetrà a l’estudiantat de la Universitat Jaume I obtenir uns ingresos extra amb la posterior participació com a àrbitres en les lligues de competició interna organitzades pel mateix Servei.

Podeu consultar tota l'oferta de cursos en el següent enllaç: https://www.uji.es/serveis/se/ambits/formacio/primer_semestre20_21/

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports