UJI
  • UJI
  • Serveis
  • Servei d'Esports
  • L'UJI obri la convocatòria dels premis Fundació Trinidad Alfonso per al millor alumnat esportista i els millors esportistes titulats

L'UJI obri la convocatòria dels premis Fundació Trinidad Alfonso per al millor alumnat esportista i els millors esportistes titulats

Última modificació: 23/07/2020 | Font: SE

La Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernandez d'Elx (UMH), a través dels seus respectius Serveis d'Esports, han publicat les dues convocatòries de 2020 dels premis Fundació Trinidad Alfonso per a la promoció de l’esport universitari. La data de presentació de sol·licituds finalitza el 16 d’octubre de 2020, inclòs.

La primera modalitat està dirigida a estudiantat esportista de la universitat pública de Castelló, que estiguera matriculat durant el curs acadèmic 2019-2020 en estudis oficials de grau, màster o doctorat en la Universitat Jaume I, i que haja compaginat els estudis amb la pràctica esportiva d’alt nivell. La dotació econòmica d’aquest guardó passa dels 1.200 euros de l'edició passada als 2.000 euros d'aquest any, a repartir entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d’una placa commemorativa. 

La segona modalitat, (correcció d'errors 22/7/2020) que caldrà tramitar a través de la UMH, està dirigida als millors esportistes titulats que hagen finalitzat els estudis durant el curs 2019-2020 en alguna de les universitats valencianes que participen en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU), compaginant els estudis amb la pràctica esportiva d’alt nivell. La dotació econòmica passa de 2.400 euros en 2019 a 4.000 euros, a repartir també entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d’una placa commemorativa i un diploma acreditatiu. 

La resolució de les persones premiades es realitzarà durant el mes de desembre.

Més informació

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports