UJI
  • UJI
  • Serveis
  • Servei d'Esports
  • La Universitat Jaume I a través del seu Servei d'Esports llança un nou programa anomenat «Entrenament esportiu»

La Universitat Jaume I a través del seu Servei d'Esports llança un nou programa anomenat «Entrenament esportiu»

El nou programa oferirà assessorament sobre l'entrenament i el condicionament físic

Última modificació: 11/05/2020 | Font: SE

La Universitat Jaume I, a través del Servei d'Esports, va posar en marxa durant el confinament el programa «Quarantena en forma» amb una durada de set setmanes. Amb ell s'ha pogut continuar realitzant activitat física, gràcies als consells i les classes en línia de professionals del sector que, encara que no han estat presencialment, almenys ho han estat de manera virtual. Ara, davant d'aquesta nova realitat de la desescalada, es pot tornar a realitzar activitat física en el carrer. Per aquest motiu, des del Servei d'Esports, naix un nou programa anomenat «Entrenament esportiu» que té com a objectiu principal acompanyar i assessorar a totes aquelles persones que afronten aquest període amb dubtes esportius.

El programa s'iniciarà el pròxim dilluns 11 de maig i constarà de dues parts: una part en la qual un professional llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport atendrà els dubtes i consultes que puguen sorgir al voltant de l'entrenament i el condicionament físic a través d'un correu electrònic (entrenamentesportiu@uji.es), i una segona part en la qual s'oferiran webinars gratuïts per mitjà de Google Hangouts Meet.

Els webinars gratuïts tindran lloc tots els dimarts i dijous a les 12 hores i tindran una durada d'uns 5 a 10 minuts. Es tractaran temes concrets de l'entrenament esportiu com ara la quantitat d'entrenament que s'ha de realitzar, l'adequació del mateix a les diferents necessitats, els períodes de descans, o l'entrenament per intervals (HIIT), fins a un total de 14 temes. Després, es respondran les preguntes que vagen sorgint al respecte. Per a accedir només s'ha de punxar en l'enllaç corresponent que es generarà per a cada dia i cada reunió (webinar) i que es publicarà en la pàgina web del Servei d'Esports.

Amb aquest nou programa, la Universitat a través del seu Servei d'Esports segueix la mateixa línia del programa «Quarantena en forma» i continua treballant per a poder oferir respostes i assessorament esportiu ajustant-se a cada moment de la realitat.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports