UJI

Comunicat de la direcció del Servei d'Esports

22/03/2020 | SE

Estimats usuaris i usuàries, des del Servei d’Esports us volem enviar un missatge d'ànim i de força per a aquesta etapa d'alarma sanitària que ens ha tocat viure.


Des del dia 16 de març, com ja sabeu, el Servei d’Esports roman tancat seguint les directrius que marca el govern de l'estat espanyol i que ha portat al fet que des del Rectorat de la universitat s'haja implantat una sèrie de protocols d'actuació que podeu trobar en  https://www.uji.es/coronavirus.


En aquestes actuacions i protocols el Servei d’Esports romandrà tancat fins que s'alce la situació d'alarma sanitària.
Durant aquest període continuem treballant per a vosaltres de manera que isquem reforçats d'aquesta situació que hem de solucionar en la individualitat de cada ciutadà i ciutadana per a eixir fortes com a unitat col·lectiva.


Estem disponibles per a atendre les vostres consultes, suggeriments i interessos a través del correu electrònic se@uji.es, tots els vostres correus seran atesos amb la màxima diligència i atenció. Aquest serà el canal prioritari per a posar-vos en contacte amb nosaltres.


Igualment, us facilitem uns telèfons de contacte, però pot ser que no se us puga atendre per diverses com a conseqüència de la nova organització del treball a casa. No obstant, El correu electrònic estarà sempre disponible per a ser contestat amb la màxima celeritat.


En la pàgina web del Servei d’Esports https://www.uji.es/serveis/se/ s'aniran actualitzant notícies i comunicats respecte a les programacions, avanços i notícies rellevants del funcionament del Servei d’Esports.


Enviar-vos una afectuosa salutació en nom de tot l'equip de treball que configura el Servei d’Esports, una forta abraçada i molts ànims perquè isquem d'aquesta situació molt més forts.
 

Telèfons:

964729336 Gestió d'activitats

964729339 Gestió de competicions i esportistes d'elit

964729331 Gestió d'instal·lacions

964729332 Gestió de cursos i comunicació

606403923 Gestions econòmic-administratives.

 

Carlos Hernando Domingo
Cap del Servei d'Esports

Informació proporcionada per: Servei d'Esports