UJI

La Fundación Trinidad Alfonso premia quatre esportistes de l'UJI

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius Serveis d'Esports, han resolt les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Aquests premis són fruit d'una de les accions establides en el conveni de la fundació amb les set universitats valencianes i enfocades directament a l'ajuda als estudis dels universitaris valencians.

La primera modalitat està dirigida a estudiantat esportista matriculat durant el curs acadèmic 2019-2020 en estudis oficials de grau, màster o doctorat de les set universitats valencianes, i que haja compaginat els estudis amb la pràctica esportiva d'alt nivell. La dotació econòmica per a cada universitat s'ha incrementat notablement dels 1.200 euros de l'edició passada als 2.000 euros d'aquest any, a repartir entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d'una placa commemorativa. L'estudiantat guardonat ha estat Claudia Conte Martínez, del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, i Jorge Dávila López, del Grau en Enginyeria Informàtica.

La segona modalitat, gestionada per la Universitat Miguel Hernández que ostenta la Secretaria del CADU, està dirigida als millors esportistes titulats que hagen finalitzat els estudis durant el curs 2019-2020 en alguna de les universitats valencianes que participen en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU), compaginant els estudis amb la pràctica esportiva d’alt nivell. La dotació econòmica ha passat de 2.400 euros en 2019 a 4.000 euros, a repartir també entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d’una placa commemorativa i un diploma acreditatiu. Aquest premi valora tot el rendiment acadèmic i esportiu al llarg de la trajectòria universitària. Ací els guardonats han estat Paula Alonso Segarra, Grau en Mestre o Mestra d'Educació Infantil i Alberto Matoque Martínez, Grau en Dret.

El lliurament oficial dels premis es realitzarà amb l'acte de presentació del Projecte FER 2021. La Fundación Trinidad Alfonso, a banda d'aquests premis, també finança part de la matrícula d'esportistes de les universitats valencianes que estan dins del seu programa FER. Tot un reforç per aquests estudiants de màxim nivell que compaginen els estudis amb l'esport de competició.

Més informació