El Servei d'Esports incideix en les recomanacions per un ús responsable de les instal·lacions esportives i en concret de la piscina

23/11/2020 | SE
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

Després de més de dos mesos de la re apertura de la piscina de l’UJI, el balanç és satisfactori tant per les mesures adoptades des de la universitat, com per la comprensió i compliment de les accions de seguretat i higiene que han tingut les usuàries i usuaris.

Actualment la piscina coberta de l'UJI està donant servei amb les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries han marcat i que el Servei d’Esport ha ficat a l’abast dels seus usuaris i usuàries, a través d’un espai al web específic, amb les mesures de seguretat i higiene davant la COVID.

Tot i això, des del Servei d’Esports continuen les recomanacions de fer un ús responsable de les instal·lacions esportives, i més concretament de la piscina, seguint amb les mesures de portar la mascareta en totes les circulacions, complir escrupolosament els aforaments de vestidors, etc. etc.

D’altra banda i per facilitar l’escalonament en l’accés a la piscina i evitar aglomeracions innecessàries , el Servei d’esports ha incidit  en visibilitzar l'ocupació de la piscina a través del següent enllaç, on els usuaris i  usuàries que tinguen accés a Iglu podran veure actualitzada l'ocupació diària de les dues piscines.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports