La Festa de l’Esport s’adapta a la «nova normalitat»

10/11/2020 | SE
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

El Servei d’Esports celebra tots els anys la ja tradicional Festa de l’Esport on premia a totes les persones guanyadores de les lligues i tornejos i lliura les beques de la Càtedra Endavant Villarreal de l’Esport de l'UJI.

Aquest any, per precaució i responsabilitat amb la situació sanitària actual, s’ha decidit substituir l’acte presencial per una pàgina web on es poden visionar els discursos de les autoritats i amb un espai on s'inclou totes les persones becades per la Càtedra Endavant Villarreal CF de l'Esport.

Pel que fa al lliurament de trofeus, s'està realitzant de forma individualitzada en les instal·lacions del Servei d'Esports, on els guanyadors i guanyadores s’estan apropant a recollir els guardons. El Servei d’Esports està realitzant fotografies per a incloure'ls i donar-los així donar-los un petit reconeixement dins de la pàgina web de la Festa de l’Esport.

Un any més, el Villarreal CF fa entrega d’una samarreta oficial d’aquesta temporada que serà sortejada entre tots i totes les guardonades i totes les persones que compartisquen per les seues xarxes socials una captura de pantalla o una foto de la pantalla de qualsevol part de la web de la Festa de l’Esport, etiquetant el Servei d’Esports (@esportsuji) i utilitzant l'etiqueta #CatedraEndavant.

La pàgina web de la festa és: https://www.uji.es//serveis/se/altres/festaesport/

Informació proporcionada per: Servei d'Esports