UJI

Comença una nova edició de les lligues de futbol sala i futbol 7 de l'UJI

Última modificació: 05/09/2019 | Font: SE

A partir del 6 de setembre s'obri el període d'inscripcions per a les nostres competicions internes. Les lligues internes són la millor opció per a gaudir del teu esport favorit dins del campus de la Universitat amb els teus companys i companyes.

Quasi noranta equips entre ambdues competicions es van enfrontar la temporada anterior en un total de dos-cents partits de futbol sala i quasi dos-cents cinquanta de futbol 7.

Ambdues lligues compten amb una primera fase de lligueta en la qual els equips seran dividits en grups d'entre vuit i nou equips cadascun. En aquestes nou jornades es decidiran els equips que lluitaren pel títol en un quadre d'eliminació directa i aquells que passaran al quadre de consolació.

Els actuals campions de Lliga, "Los Sobrinos de Deco" en Futbol 7 i "Steaua del Grifo" en Futbol Sala tractaran de revalidar els seus títols davant els nous equips que es formen.

Enguany com a novetat no hi haurà fase de Copa una vegada conclosa la lliga. Aquells equips que vulguen seguir competint podran fer-ho inscrivint-se de manera gratuïta en el Torneig Inter-centres que es disputarà a partir del mes d'Abril en ambdues modalitats.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports