UJI

L’UJI convoca els premis Fundació Trinidad Alfonso per al millor alumnat esportista de la Jaume I i per als millors esportistes titulats de les universitats valencianes

Última modificació: 02/07/2019 | Font: SE

El Servei d’Esports de la Universitat Jaume I de Castelló ha publicat les dues convocatòries de 2019 dels premis Fundació Trinidad Alfonso per a la promoció de l’esport universitari. La data de presentació de sol·licituds finalitza l’11 d’octubre de 2019, inclòs.

La primera modalitat està dirigida a estudiantat esportista de la universitat pública de Castelló, que estiguera matriculat durant el curs acadèmic 2018-2019 en estudis oficials de grau, màster o doctorat en la Universitat Jaume I, i que haja compaginat els estudis amb la pràctica esportiva d’alt nivell. La dotació econòmica d’aquest guardó és de 1.200 euros, a repartir entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d’una placa commemorativa. 

La segona modalitat està dirigida als millors esportistes titulats que hagen finalitzat els seus estudis durant el curs 2018-2019 en alguna de les universitats valencianes que participen en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU), compaginant els estudis amb la pràctica esportiva d’alt nivell. La dotació econòmica és de 2.400 euros, a repartir també entre un esportista masculí i una esportista femenina, a més d’una placa commemorativa i un diploma acreditatiu. 

La resolució de les persones premiades es realitzarà durant el mes de desembre.

Mes informació

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports