UJI
  • UJI
  • Serveis centrals
  • Varietat en l'oferta de cursos de formació esportiva del Servei d'Esports per aquest segon semestre

Varietat en l'oferta de cursos de formació esportiva del Servei d'Esports per aquest segon semestre

Última modificació: 20/12/2019 | Font: SE

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos de formació esportiva que durà a terme el Servei d'Esports en el segon semestre del curs 2019-2020, per mitjà dels quals es poden obtenir crèdits ECTS.

Una vegada més, el Servei d'Esports aposta per una línia de cursos que tenen habilitació professional amb l'objectiu de poder accedir al màxim de públic possible. Dins d'aquesta línia, es manté el curs de Socorrista en instal·lacions aquàtiques i en espais aquàtics naturals, el Curs d'educador/a de menjador escolar o els cursos de formació d'entrenador/a personal, el curs Instructor/a d'activitats dirigides en grup amb suport musical, el Curs d'instructor/a de ioga i el Curs d'especialista en tècniques d'hipopressió abdominal.

Per als amants de la mar, mantenim la línia de cursos de busseig, es realitzarà el PADI Open Water i un bautisme de busseig en piscina. 

Finalment destacar que hi ha programats una sèrie de Tallers per a iniciar-se i conéixer l'esport d'orientació. Són tallers amb un calendari i un preu més reduït per a potenciar un primer contacte en aquests esport.

Anar als cursos

 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports