El VIII Memorial Enrique Beltrán reunirà al voltant de 700 alumnes de secundària i batxillerat Homenatge pòstum al treball realitzat pel professor Enrique Beltrán, com un dels majors impulsors de l’esport a la ciutat de Castelló

07/02/2019 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Al voltant de 700 estudiants de diversos instituts d'educació secundària de Castelló i província participaran en el VIII Memorial Enrique Beltrán de centres de secundària que se celebra el dia 7 de febrer i que per cinquena vegada es disputarà al circuit de camp a través de la Universitat Jaume I de Castelló.

Aquest memorial s'origina com a homenatge pòstum al treball realitzat pel professor Enrique Beltrán, com un dels majors impulsors de l'esport a la ciutat de Castelló.

La jornada començarà a les 10.00 hores del matí amb la disputa d'una cursa de promoció batxillerat i continuarà a les 10.20 hores amb la promoció ESO i on qualsevol alumne o alumna dels centres inscrits podrà córrer. Després començaran les curses d'ESO i batxillerat, primer en categoria femenina i després en masculina. El lliurament de premis es realitzarà a les 12.45 hores en el pavelló poliesportiu UJI, una vegada hagen finalitzat totes les proves.

Cal destacar que aquest esdeveniment esportiu s'està assentant any rere any com una important trobada per als joves estudiants de la nostra província, amb una excel·lent participació i ambient al llarg de tota la jornada. El foment de l'ús del valencià i la promoció de l'estudi de titulacions en la nostra llengua estaran presents també en l'edició d'enguany.

Fotos

Cartell (PDF)
Informació delegats
Inscrits

 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports