panoramica UJI

Varietat en l'oferta de cursos de formació esportiva del Servei d'Esports per aquest segon semestre

Última modificació: 08/01/2019 | Font: SE

Des del dia 1 de gener estan obertes les inscripcions per als cursos de formació esportiva que durà a terme el Servei d'Esports en el primer semestre del curs 2018-2019, per mitjà dels quals es poden obtenir crèdits ECTS.

Una vegada més, el Servei d'Esports aposta per una línia de cursos que tenen habilitació professional amb l'objectiu de poder accedir al màxim de públic possible. Dins d'aquesta línia, es manté el curs de Socorrista en instal·lacions aquàtiques i en espais aquàtics naturals, el Curs d'educador de menjador escolar o els cursos de formació d'instructor, el Curs d'instructor de dansa urbana i estils, el Curs d'instructor de ioga i el Curs d'especialista en tècniques d'hipopressió abdominal.

Per als amants de la mar, mantenim la línia de cursos de busseig, es realitzarà el PADI Open Water i un bautisme de busseig en piscina. A més, i com a novetat, aquest segon semestre s'organitza Busseig o "Snorkel" en la Reserva Marina Illes Columbretes. Les Illes Columbretes són l'espai insular més singular de la Comunitat Valenciana i un dels petits arxipèlags de major interés ecològic de la Mediterrània. La jornada és interessant per diversos aspectes, d'una banda la navegació en les illes, que a voltes fins i tot ens porta la sorpresa d'albirar dofins, durant la travessia nostres instructors explicaran les tècniques bàsiques de busseig a pulmó, i qualsevol dubte als bussos amb titulació, per a ja un colp en les illes dur a terme dues immersions, o bé bussejar a pulmó i visitar les illes.

Finalment destacar que hi ha programats una sèrie de Tallers per a iniciar-se i conéixer diferents modalitats esportives com l'escalada, pàdel o l'orientació. Són tallers amb un calendari i un preu més reduït per a potenciar un primer contacte en aquests esports.

Anar als cursos

 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16