UJI

El Servei d’Esports presenta l'oferta de cursos per al segon semestre amb crèdits ECTS

Oferta formativa del Servei d'Esports
Última modificació: 08/01/2018 | Font: SE

El Servei d'Esports de la Universitat Jaume I, amb la finalitat de complir el compromís adquirit en la seua carta de serveis, publica els cursos de formació per al segon semestre del curs 2017/2018.

Informem que el període d’inscripcions ja està obert per a tots els cursos i tallers, i l'oferta és la següent:

GENER

Curs de monitor i monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (2 crèdits ECTS)

El curs prepara l'alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de temps lliure infantil i juvenil, capacitant-lo per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats d'oci infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, mitjançant l'aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

FEBRER

Curs de socorrisme (2 crèdits ECTS)

Curs oficial amb doble titulació de socorrista d'instal·lacions aquàtiques i socorrista d'espais aquàtics naturals, avalat per la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, la Federació Internacional de Salvament i reconeguda per la Conselleria de Governació per a desenvolupar legalment la labor de socorrista aquàtic.

MARÇ

Curs d'instructor de ioga (2 crèdits ECTS)

Durant el curs s'aprendrà el procés de construcció d'una sessió d'asanes perquè la pràctica resulte variada, efectiva i segura per a tots. Seguirem l'esquema de diferents escoles actuals, com ara la del ioga dinàmic, l'estil més gimnàstic, i d'altres fórmules més «clàssiques», per tal que dins d'un estil nou i actual únic es puga adaptar la pràctica a qualsevol persona.

Curs d'entrenador personal d'alt rendiment (2 crèdits ECTS)

Ara tens l'oportunitat de formar-te en el sector de més expansió del moment, el de la vida saludable i esport.

ABRIL

Curs d'especialista en entrenament de cross, HIIT i funcional (2 crèdits ECTS)

Aquest curs se centra en un nou sistema d'entrenament que consisteix a desenvolupar programes d'exercici utilitzant els conceptes d'anatomia funcional de manera pràctica. Amb aquestes tres formacions, podràs crear programes i mètodes de treball aplicant-los a cada persona segons les seues necessitats. És un sistema d'entrenament divertit i amb una infinitat d'exercicis amb diversos materials que poden servir tant per a entrenaments grupals com per a entrenaments personals.

Curs d'educador de menjador escolar (1,5 crèdits ECTS)

L'educació en el menjador escolar. Moments educatius en el menjador escolar: activitats socioeducatives en l'horari del menjador escolar. Importància de l'ambientació en el menjador escolar (ornamentació, mobiliari, temps i ritmes, ...) 

Taller de Tenis: Història, coneixements bàsics i pràctica del Tenis  (0,5 crèdits ECTS)

Enfocament teòric en relació al coneixement de la seua història i evolució, així com l'explicació dels diferents tipus de colpeig, material i regles. Part pràctica en la qual s'ensenyarà a com col·locar un sobregrip de forma correcta i a com colpejar correctament els diferents cops que existeixen en aquest esport.

JUNY

Bateig de busseig

Durant el bateig de busseig t'ensenyarem la utilització de la màscara, aletes, jupetí, regulador i manòmetre. Aprendràs les tècniques de respiració i compensació i sobretot gaudiràs bussejant per la piscina.

Curs de busseig PADI Open Water (1,5 crèdit ECTS)

El curs ensenya als alumnes les bases de coneixement i tècniques necessàries per a bussejar amb un company dins dels límits del seu entrenament i experiència. Al llarg del curs aprendràs els principis bàsics del busseig, equips i tècniques que te faran gaudir d'aquesta activitat. 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports