L'UJI inaugura el seu circuit d'orientació permanent el Dia Internacional de l'Orientació

24/05/2017 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha inaugurat, coincidint amb el Día Mundial de l'Orientació, el seu circuit d'orientació amb la presència del vicerector de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies, Pablo Aibar;  José Manuel Portoles, del Club d'Orientació Castelló (ADCON); Eneko Prades, de l'Oficina Tècnica d'Obres i Projectes de l'UJI que ha instal·lat les balises pel campus, i Carlos Hernando, director del Servei d'Esports.

Aquest circuit està pensat perquè qualsevol persona puga practicar aquest esport independentment del seu nivell o edat, tant per a xiquets i xiquetes (els alumnes de l'Escola d'Estiu seran els primers a utilitzar-lo) com per a gent gran o esportistes.

El circuit, que té tres nivells de dificultat (fàcil, mitjà i score), es podrà completar amb l'ús del telèfon mòbil, descarregant l'app iorienteering, i d'un mapa que pot descarregar-se des de la web o sol·licitant-lo al pavelló poliesportiu de l'UJI.

A més, els itineraris permetran als usuaris i usuàries conèixer racons del nostre campus que tal vegada desconeixien, tant la mateixa comunitat universitària com el públic en general, ja que es tracta d'un circuit d'accés lliure.

Per últim, el Servei d'Esports regalarà dos passes per a l'ús lliure a les instal·lacions esportives a totes aquelles persones que el dia 24 de maig pengen una foto al Facebook, Twitter o Instagram del Servei d'Esports, i totes  entraran en el sorteig d'un abonament a totes les instal·lacions esportives (piscina, zona aire lliure, zona de raquetes i pavelló poliesportiu) durant 365 dies.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports