UJI

El Servei d’Esports engega un nou sistema de préstec i venda de material esportiu

Última modificació: 22/12/2016 | Font: SE

Amb la intenció de millorar l’atenció als sus usuaris i usuàries, el Servei d’Esports ha ficat en marxa un nou sistema de préstec i venda de material esportiu tant en la zona de raquetes com a la piscina que entrarà en vigor el dia 2 de gener de 2017.

A partir de les suggerències de les enquestes de satisfacció i busties rebudes, el Servei d’Esports en reunió del 23 de novembre de 2016 va aprovar millorar el préstec i la venda de material que puguen fer més fàcil la pràctica esportiva diaria. Per aquesta raó es farà venda de productes com casquets de bany i ulleres a la zona de piscina ja que per problemas de higiene no és recomanable el préstec.

D’altra banda, una altra millora en aquest sentit ha estat el préstec de raquetes de pàdel, tennis, frontennis, esquaix i bàdminton a un preu de 2 euros, així com un préstec gratuït de pilotes de tennis i pàdel que són les més demandades per els jugadors. Aquelles persones que vulguen comprar pilotes també podran fer-ho tant per unitats en pilotes de esquaix i frontennis i volants de bàdminton o en pots de tres unitats de pilotes de pàdel i tennis.

Amb tot açó s'íntentarà facilitar la pràctica a usuaris que han oblidat el seu material o que tenen problemes per conseguir-lo, com són els Erasmus, que normalment no disposen de material com raqueta pròpia per a l’ús lliure o les competicions esportives.

Cal tindre en compte que el pagament tant de la venta com del lloguer es farà al mateix punt d’informació de la piscina o raquetes i es farà el pagament amb targeta de crèdit.

Preus:

Informació proporcionada per: Servei d'Esports