2021-Curs d’entrenador o entrenadora personal d’alt rendiment i tècniques de musculació

23/07/2021 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat Presencial

Dirigit a Vinculats amb l’UJI i Altres col·lectius

Objectiu

Totes les persones volem millorar tant la nostra salut com la nostra imatge, per la qual cosa serem prescriptors d'entrenament per a aconseguir aconseguir aquestes millores, entrant en un sector de màxima demanda laboral i en constant creixement. Podràs treballar en qualsevol centre esportiu públic o privat exercint labors d'Entrenador Físic, Entrenador Personal, Assessor físic estètic, Monitor de sala de Fitness, i Assessor nutricional, realitzant tant sessions grupals com d'Entrenaments Personalitzats atenent diferents col·lectius, femení, masculí, poblacions especials com la tercera edat, xiquets, etc. Podent també com a autònom treballar per compte propi amb cartera de clients o obrir el teu propi negoci.

Contingut

1-Valoració de les capacitats físiques. Equivalent al mòdul formatiu MF0273_3

2-Programació específica SET. Equivalent al mòdul formatiu MF0274_3

3-Activitats de condicionament físic. Equivalent al mòdul formatiu MF0275_3

4-Primers auxilis, RCP i DESA. Equivalent al mòdul formatiu MF0272_2

5-Mòdul de pràctiques (MP0367)
 

Professorat Mª Dolores Bacas Redó

Calendari

16, 23 i 30 d’octubre, 6, 13, 20 i 27 de novembre, 4*, 11 i 18 de desembre de 2021, 8, 15, 22 i 29 de gener, 5 i 12 de febrer de 2022.

*4 de desembre es realitzarà la sessió en Instal·lacions externes.

Horari De 9.30 a 13.30 hores

Durada 620 hores

Lloc Pavelló Poliesportiu (Universitat Jaume I)

Participants Màxim 25 persones

Avaluació

  • Control d’assistència del 80 % de les sessions pràctiques
  • Examen teòric-pràctic.
  • Superar tots els Blocs del curs.

Crèdits 2

Certificat

Superar tots els requisits d’avaluació del Curs.

Material

No és necessari

Inscripció Fins al 6 d’octubre de 2021

Preu Comunitat Universitària de l’UJI: 585 €, Vinculats amb l’UJI: 778 € i Altres col·lectius: 1050€ (Opcions de pagament 1, 2,3 o 4 quotes.)

Observacions

  • Curs integrat dins de la Fundació Tripartita.
  • Tots els nostres alumnes són inclosos automàticament en el REPEF (Registre Espanyol de Professionals Especialistes del Fitness) amb nivell EQF5, ja que el programa de formació de la nostra entitat està reconegut per la Federació Espanyola d'Entrenadors Personals i Fitness tenint també reconeixement internacional per Europe Active, permetent l'accés dels nostres alumnes formats a la inscripció en l’EREPS (Registre Europeu de Professionals del Fitness). Una dada rellevant és que en finalitzar la formació, i així figura en el diploma de l'alumne, el Certificat Internacional d'Excel·lència Professional en Fitness, en el seu nivell màxim (Distintiu OR), d’ ICEF, un valor exclusiu per al currículum professional.
  • El nostre punt diferenciador és que som escola oficial acreditada pels Serveis Públics d'Ocupació, i que els nostres alumnes copen el mercat laboral. La nostra formació Entrenador Personal d'Alt Rendiment i Tècniques de Musculació, està basada en el Certificat de Professionalitat de Condicionament Físic en Sala d'Entrenament polivalent AFDA0210. És més, t'inclou les taxes, la formació i assessorament per al procés d'acreditació.
  • Si ho prefereixes, també a l'escola pots cursar directament el Certificat Oficial de Professionalitat de Condicionament Físic en Sala d'Entrenament Polivalent AFDA0210.

Inscripció

Informació proporcionada per: Servei d'Esports