UJI

Targetes i abonaments

29/07/2021 | SE

En vigor a partir de l'1 de setembre de 2021

Recurs d'imatge td-uji-plus index

La Targeta Esportiva UJI+ us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI (piscina, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes) i gimnàs, així com gaudir de les activitats amb professorat que inclou la Targeta Activitats sempre prèvia reserva de la vostra plaça. També inclou la competició interna i externa prèvia inscripció. La inscripció a les competicions externes estarà supeditada a complir els criteris establits pel Servei d'Esports. Validesa de 365 dies.

Recurs d'imatge td-uji index

La Targeta Esportiva UJI us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI (piscina, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes) així com gaudir del gimnàs sense restriccions d'horaris. També inclou la competició interna i externa prèvia inscripció. La inscripció a les competicions externes estarà supeditada a complir els criteris establits pel Servei d'Esports. Validesa de 365 dies. No inclou les activitats amb professorat que inclou la Targeta Activitats.

Recurs d'imatge td-actividades index

La Targeta Activitats us permetrà gaudir de les activitats amb professorat de salut i condicionament físic, aquàtiques i esportives sense cap restricció de dia o horari. Tindreu més de 25 activitats i 130 hores setmanals per elegir, sempre amb reserva prèvia de la vostra plaça. Validesa de 365 dies.

Recurs d'imatge campus-saludable index

Campus Saludable no és cap mena de targeta que pugues contractar al Servei d'Esports. Es tracta d'un paquet de salut que la universitat posa al teu abast només pel fet de ser estudiant, personal d'administració i serveis (PAS) o personal docent investigador (PDI) de l'UJI i sempre de manera gratuïta. Al tindre qualsevol d'aquests vincles en vigor (estudiant, PAS o PDI) el teu carnet universitari et permetrà accedir a les instal·lacions esportives d'aire lliure i utilitzar les pistes d'atletisme, gimnàs exterior de cal·listènia, boulder, així com reservar els camps de futbol, pista de patinatge, pistes de vòlei platja, de bàsquet o futbol sala sempre gratuïtament.

Recurs d'imatge abonaments10 index

L'abonament esportiu de 10 usos està pensat per aquelles persones que fan esport de manera esporàdica i que podran anar gastant-la més en aquells moments que disposen de més temps per fer esport i deixar-la sense utilitzar en períodes on els és més complicat perquè no té caducitat. Sols per a ús lliure de les instal·lacions esportives (no inclou gimnàs ni activitats amb professorat) Podeu adquirir abonaments de 10 usos per a adults i menors*.

Recurs d'imatge tarifa-1-us index

Aquest abonament està pensat per aquelles persones que esporàdicament volen fer un partit de tenis, bàsquet, futbol sala o anar a córrer, nadar, etc en els companys o companyes. Amb ella accediran a la instal·lació esportiva que elegisquen per a fer un ús d'aquesta. Sols per a ús lliure de les instal·lacions esportives. Podeu adquirir abonaments de 1 ús per a adults i menors.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports