UJI

Targeta esportiva

16/07/2021 | SE

En vigor a partir de l'1 de setembre de 2021

Recurs d'imatge td-uji-plus index

La Targeta Esportiva UJI+ us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI (piscina, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes) i gimnàs, així com gaudir de les activitats amb professorat que inclou la Targeta Activitats sempre prèvia reserva de la vostra plaça. També inclou la competició interna i externa prèvia inscripció. La inscripció a les competicions externes estarà supeditada a complir els criteris establits pel Servei d'Esports. Validesa de 365 dies.

Recurs d'imatge td-uji index

La Targeta Esportiva UJI us permetrà accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI (piscina, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes) així com gaudir del gimnàs sense restriccions d'horaris. També inclou la competició interna i externa prèvia inscripció. La inscripció a les competicions externes estarà supeditada a complir els criteris establits pel Servei d'Esports. Validesa de 365 dies. No inclou les activitats amb professorat que inclou la Targeta Activitats.

Recurs d'imatge td-actividades index

La Targeta Activitats us permetrà gaudir de les activitats amb professorat de salut i condicionament físic, aquàtiques i esportives sense cap restricció de dia o horari. Tindreu més de 25 activitats i 130 hores setmanals per elegir, sempre amb reserva prèvia de la vostra plaça. Validesa de 365 dies.

Recurs d'imatge campus-saludable index

Campus Saludable no és cap mena de targeta que pugues contractar al Servei d'Esports. Es tracta d'un paquet de salut que la universitat posa al teu abast només pel fet de ser estudiant, personal d'administració i serveis (PAS) o personal docent investigador (PDI) de l'UJI i sempre de manera gratuïta. Al tindre qualsevol d'aquests vincles en vigor (estudiant, PAS o PDI) el teu carnet universitari et permetrà accedir a les instal·lacions esportives d'aire lliure i utilitzar les pistes d'atletisme, gimnàs exterior de cal·listènia, boulder, així com reservar els camps de futbol, pista de patinatge, pistes de vòlei platja, de bàsquet o futbol sala sempre gratuïtament.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports