UJI

Entrenament esportiu

11/05/2020 | SE

El programa «Entrenament esportiu» té com a objectiu principal acompanyar i assessorar a totes aquelles persones que afronten aquest període de desescalada amb dubtes esportius.

Constarà de dues parts: una part en la qual un professional llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport atendrà els dubtes i consultes que puguen sorgir al voltant de l'entrenament i el condicionament físic a través d'un correu electrònic (entrenamentesportiu@uji.es), i una segona part en la qual s'oferiran webinars gratuïts per mitjà de Google Hangouts Meet.

Com accedir als webinars?

Els webinars gratuïts tindran lloc tots els dimarts i dijous a les 12 hores i tindran una durada d'uns 5 a 10 minuts. Es tractaran temes concrets de l'entrenament esportiu com ara la quantitat d'entrenament que s'ha de realitzar, l'adequació del mateix a les diferents necessitats, els períodes de descans, o l'entrenament per intervals (HIIT), fins a un total de 14 temes. Després, es respondran les preguntes que vagen sorgint al respecte.

Per a accedir s'ha de punxar en l'enllaç d'inscripció corresponent que es generarà per a cada dia i cada reunió (webinar) i que es publicarà en la pàgina web del Servei d'Esports i en aquesta mateixa pàgina web. Us demarà que empleneu les vostres dades i en la següent pàgina podreu veure l'enllaç per a accedir al webinar.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports