panoramica UJI

Entrades Villarreal C.F. 2018-2019

21/02/2019 | SE

ENTRADES PER ALS PARTITS A CASA DEL VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF ofereix a l'UJI entrades per als partits a casa excepte els de categoria A (Reial Madrid, Barcelona i València). La ubicació en el camp serà el Fons Nord. Es podran comprar dues entrades per carnet universitari i des del Villarreal podran demanar aquest carnet en l'accés al camp. Almenys una persona cada 2 entrades haurà de portar el carnet universitari.

 

1. Qui pot comprar les entrades?

 


Els membres de la comunitat universitària: estudiant, PAS i PDI. Cada persona pot comprar com a màxim 2 entrades per partit.


2. Forma i lloc on adquirir les entrades.


Les entrades es compraran personalment en finestreta en les oficines centrals del Servei d’Esports, zona aire lliure, previ pagament per targeta de crèdit en horari d'obertura al públic d'instal·lacions esportives, excepte dissabtes. I la venda finalitzarà quan s'esgoten les entrades o fins a les 14 hores del dijous anterior a la jornada de joc. En el cas de no disputar-se la jornada en cap de setmana el Servei d’Esports establirà l'horari límit de venda.


3. Preu per entrada

Preu general- Comunitat universitària (estudiant, PAS o PDI) 7,5 €


Preu reduït- Comunitat universitària (estudiant, PAS o PDI) que tinga targeta esportiva 4 zones, siga esportista d'elit o siga membre de les seleccions universitàries UJI 5€

No existeix devolució d'entrades

 

4. Objetius de la Catedra Endavant Villarreal C.F. de l'Esport

La Càtedra Endavant, creada mitjançant un conveni entre l'UJI i el Villarreal CF en 2015, té com a objectius generals el foment de la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en l'àmbit de l'esport d'una banda, i de l'altra, la promoció de la pràctica i la competició esportiva entre l'estudiantat universitari a través de beques formatives. La venda d'entrades se destina a activitats de formació i ocupació, beques a esportistes d'elit, projectes de recerca, etc. (més informació ACí)

 

* El Servei d'Esports es reserva el dret de modificar algun dels termes per causes sobrevingudes.

 

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16