UJI

Entrades Villarreal C.F. 2019-2020

25/11/2019 | SE

ENTRADES PER ALS PARTITS A CASA DEL VILLARREAL C.F.

El Villarreal CF ofereix a l'UJI entrades per als partits a casa excepte els de categoria A (Reial Madrid, Barcelona i València). La ubicació en el camp serà el Fons Nord. Es podran comprar dues entrades per carnet universitari i des del Villarreal podran demanar aquest carnet en l'accés al camp. Almenys una persona cada 2 entrades haurà de portar el carnet universitari.

1. Qui pot comprar les entrades?

Els membres de la comunitat universitària: estudiant, PAS i PDI. Cada persona pot comprar com a màxim 2 entrades per partit.

2. Forma i lloc on adquirir les entrades.

Les entrades es compraran personalment en finestreta en les oficines centrals del Servei d’Esports, zona aire lliure, previ pagament per targeta de crèdit en horari d'obertura al públic d'instal·lacions esportives, excepte dissabtes. I la venda s'inicia el dimecres de la setmana anterior al partit a partir de les 8:00 i finalitzarà quan s'esgoten les entrades o fins a les 21 hores del dimecres de la setmana de joc. En el cas de no disputar-se la jornada en cap de setmana el Servei d’Esports establirà l'horari límit de venda.

3. Preu per entrada

Preu general- Comunitat universitària (estudiant, PAS o PDI) 7,5 €

Preu reduït- Comunitat universitària (estudiant, PAS o PDI) que tinga targeta esportiva 4 zones, siga esportista d'elit o siga membre de les seleccions universitàries UJI 5€

No existeix devolució d'entrades

4. Objetius de la Catedra Endavant Villarreal C.F. de l'Esport

La Càtedra Endavant, creada mitjançant un conveni entre l'UJI i el Villarreal CF en 2015, té com a objectius generals el foment de la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en l'àmbit de l'esport d'una banda, i de l'altra, la promoció de la pràctica i la competició esportiva entre l'estudiantat universitari a través de beques formatives. La venda d'entrades se destina a activitats de formació i ocupació, beques a esportistes d'elit, projectes de recerca, etc. (més informació ACí)

* El Servei d'Esports es reserva el dret de modificar algun dels termes per causes sobrevingudes.

 

Entrades Villarreal C.F.
Entrades Villarreal 8-12_entrades-villarreal-atmadrid index

Villarreal C.F.- Atlético de Madrid 06/12/2019

Informació proporcionada per: Servei d'Esports