UJI

Mesures de seguretat davant la COVID-19

Última modificació: 09/09/2020 | Font: SE

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS (FAQ)


1. Què passa amb la mascareta a les instal·lacions esportives?
Es farà ús de la mascareta en totes les circulacions a les instal·lacions esportives i només es permetrà anar sense ella durant la pràctica esportiva i durant el menor temps possible. 

2. Podrem accedir a les dutxes i vestuaris?

Si, simplement hi ha limitacions d'aforament als vestuaris i hem marcat les bancades per a poder canviar-vos de roba i també l'espai de les dutxes per a que siga més fàcil respectar les distàncies de seguretat. No obstant, i tot i que hem intentat escalonar les activitats esportives per evitar aglomeracions, pot haver-hi moments puntuals en què ens tocarà guardar cua, per aquesta raó us recomanem:

  • Preveure amb temps suficient l'accés als vestuaris, tant abans de l'inici de l'activitat com en finalitzar la mateixa, ja que poden produir-se cues en els vestuaris.
  • Mantindre la distància de seguretat, així com portar la mascareta dins dels vestuaris en els moments que siga possible.
  • Respectar les zones marcades i habilitades en les bancades dels vestuaris.
  • Valorar la necessitat de l'ús dels vestuaris i/o dutxes.

3. Quines mesures s’han pres per evitar aglomeracions en les activitats?
Hem ajustat els horaris de les activitats per tal d’evitar aglomeracions als vestuaris i afavorir les circulacions per les instal·lacions.

4. Quins aforaments tenen les aules i vestuaris?
Per temes de seguretat hem ajustat els aforaments de les aules i vestuaris per a evitar les aglomeracions. Actualment la ràtio és de 4 m² per persona en cada espai esportiu. (aquesta ràtio és major que l’establert en la resolució de 17 de Juliol de la Conselleria de Sanitat que recomana 2,5 m²). Pots veure la ràtio a l’entrada de cada aula.

5. Traçabilitat: que passa si alguna persona dóna positiu en la Covid-19?
Ara més que mai, cal que portes la teua targeta o clauer per a accedir a les instal·lacions, d’aquesta manera podrem saber quin dia i hora has estat i en cas d’haver d'avisar-te es podrà fer de la manera més ràpida.

6. Què he de fer per gaudir de les instal·lacions esportives?
El primer que cal fer és netejar-te a l’entrar i eixir les mans amb hidrogel que hem instal·lat a l’entrada de totes les instal·lacions. També hem reforçat en llocs estratègics dels edificis per si vols fer ús.

7. Com hem de circular per les instal·lacions esportives?
Com a la resta de la universitat hem instal·lat senyalística de circulació amb fletxes i cartells que us ajudaran a evitar aglomeracions.

8. Estaran disponibles les fonts de les instal·lacions esportives?
No. Per a evitar punts de contagi les fonts estaran tancades i caldrà que porteu la vostra beguda.

 

*Cal recordar la prohibició d'accedir a les instal·lacions en cas de sofrir símptomes compatibles amb la COVID-19.

 

Quines mesures de neteja i higiene durem a terme en:

 
Informació proporcionada per: Servei d'Esports