UJI

Mesures de seguretat davant la COVID-19 - adaptades a resolució 5 de desembre

Última modificació: 26/02/2021 | Font: SE
Totes les instal·lacions esportives de la Universitat Jaume I romandran tancades al públic des del dia 21 de gener, dijous, i fins al dia 1 de març, ambdós inclosos.

 

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS (FAQ)

1. Què passa amb la mascareta a les instal·lacions esportives?

Es farà ús de la mascareta en totes les circulacions a les instal·lacions esportives i només es permetrà anar sense ella durant la pràctica esportiva i durant el menor temps possible. 

2. Podrem accedir a les dutxes i vestuaris?

Totes  les dutxes de les zones de piscina, raquetes, pavelló i aire lliure romandran tancades, per la qual cosa no es podran utilitzar.

Es podran utilitzar els vestidors de totes les instal·lacions esportives, seguint les indicacions del personal del Servei d'Esports.

3. Quines mesures s’han pres per evitar aglomeracions en les activitats?

Hem ajustat els horaris de les activitats per tal d’evitar aglomeracions als vestuaris i afavorir les circulacions per les instal·lacions.

4. Quins aforaments tenen les aules?

Per temes de seguretat hem ajustat els aforaments de les aules per a evitar les aglomeracions. Actualment la ràtio és de 4 m² per persona en cada espai esportiu. (aquesta ràtio és major que l’establert en la resolució de 17 de Juliol de la Conselleria de Sanitat que recomana 2,25 m²). Pots veure la ràtio a l’entrada de cada aula.

5. Traçabilitat: que passa si alguna persona dóna positiu en la Covid-19?

Ara més que mai, cal que portes la teua targeta o clauer per a accedir a les instal·lacions, d’aquesta manera podrem saber quin dia i hora has estat i en cas d’haver d'avisar-te es podrà fer de la manera més ràpida.

6. Què he de fer per gaudir de les instal·lacions esportives?

El primer que cal fer és netejar-te a l’entrar i eixir les mans amb hidrogel que hem instal·lat a l’entrada de totes les instal·lacions. També hem reforçat en llocs estratègics dels edificis per si vols fer ús.

7. Com hem de circular per les instal·lacions esportives?

Com a la resta de la universitat hem instal·lat senyalística de circulació amb fletxes i cartells que us ajudaran a evitar aglomeracions.

8. Estaran disponibles les fonts de les instal·lacions esportives?

No. Per a evitar punts de contagi les fonts estaran tancades i caldrà que porteu la vostra beguda.

9. Quin es l'aforament a piscina després de la resolució de 5 de desembre?

L'aforament màxim de la piscina de la universitat és de 38 persones al vas gran i 15 al vas menut, excepte les activitats d'aquaeròbic i spinning que tenen un aforament de 15 i 11 (més el monitor) respectivament.

*Cal recordar la prohibició d'accedir a les instal·lacions en cas de sofrir símptomes compatibles amb la COVID-19.

Quines mesures de neteja i higiene durem a terme en:

Informació proporcionada per: Servei d'Esports