Mapa virtual d'Alzheimer a la província de Castelló

03/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Enquesta sobre Alzheimer. Ajuda'ns a completar el mapa.

El Mapa virtual de l'Alzheimer en la província de Castelló és un mapa viu en el qual estan representats diferents col·lectius vinculats a l’Alzheimer i les malalties neurodegeneratives a la província. El mapa s'ha realitzat d'una forma col·laborativa a través d'accions de diàleg entre ciència i societat dins del projecte «Alzheimer conCiencia» de la Universitat Jaume I finançat per la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

El mapa està dividit en cinc àmbits: investigador, administratiu, social, professional i empresarial. En punxar sobre la imatge de cadascun d'ells es desplega un PDF interactiu que reuneix nom, adreça web i xarxes socials de cada col·lectiu.

El projecte finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats està desenvolupat per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació, en col·laboració amb el Grup d’Ètica Pràctica i Democràcia, amb el suport del Vicerectorat d’Investigació o Transferència.

Mapa virtual d'Alzheimer a la província de Castelló
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions