«InnovaRRI als parcs científics»

18/09/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

«InnovaRRI als parcs científics» aglutina les accions realitzades en el marc del projecte Experiències en innovació responsable: una oportunitat per als parcs científics valencians amb l’objectiu de promoure el model d’Investigació i Innovació Responsables (RRI per les seues sigles en anglès) impulsat per la Unió Europea per alinear la ciència i la tecnologia amb els interessos i valors de la societat.

El projecte, finançat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, està desenvolupat pel Vicerectorat d’Investigació i Transferència a través de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge Inici-InnovaRRI index

L'UJI impulsa la investigació responsable als parcs científics valencians a partir de l'experiència desenvolupada a Espaitec

La Universitat Jaume I posa en marxa un projecte per a impulsar la innovació responsable als parcs científics de la Comunitat Valenciana.

El Parc Científic de la Universitat de València obre els tallers pràctics sobre la innovació responsable com a oportunitat de desenvolupament empresar

El Parc Científic de la Universitat de València obre els tallers pràctics sobre la innovació responsable com a oportunitat de desenvolupament empresarial

El taller es realitzarà el dimecres 20 de novembre de 2019, de 12 a 14 h, a la sala de formació del Parc Científic de la Universitat de València amb entrada lliure prèvia inscripció. 

Recurs d'imatge taller-uhm index

Taller pràctics sobre RRI com a oportunitat de desenvolupament empresarial al Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández

El taller tindrà lloc  el dimecres 4 de desembre de 2019, de 9.30 a 11.30 h, a la Sala 1 de l’Edifici Quorum III amb entrada lliure prèvia inscripció.

Recurs d'imatge taller-ua index

El Parc Científic d’Alacant acull l'11 de desembre un taller pràctic sobre la innovació responsable

El taller, inclós en una sèrie de sessions que es realitzaran als parcs científics de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc a la Sala Innospace de l’edifici Nous Instituts d’Investigació de l’UA (Parc Científic), amb entrada lliure prèvia inscripció.

Recurs d'imatge taller-ivace index

València Parc Tecnològic tanca el cicle de tallers sobre innovació responsable

El taller, que tanca el cicle de sessions realitzades als parcs científics de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc  el dilluns 16 de desembre de 2019, de 9.30 a 11.30 h, a la Sala 1 de L’Edifici rector del Parc Tecnològic a Paterna, amb entrada lliure prèvia inscripció.

Recurs d'imatge taller-espaitec index

L'UJI reuneix experiències d'innovació responsable com a oportunitat empresarial en una jornada en Espaitec

La innovació responsable suposa una oportunitat empresarial real que comporta importants avantatges per a les companyies i per a la societat en el conjunt. Així ho mostren les experiències reunides per la Universitat Jaume I en la jornada sobre Investigació i Innovació Responsables que tindrà lloc el dimecres 18 de desembre de 2019, de 12 a 14 hores, a la sala multiusos d’Espaitec 2.

Recurs d'imatge jornada-RRI-parcs index

Projecte #InnovaRRI

El projecte «Experiències en innovació responsable: una oportunitat per als parcs científics valencians» (#InnovaRRI) de la Universitat Jaume I ha posat de manifest els avantatges que suposa per a les companyies i per a la societat l’aposta per la Investigació i Innovació Responsables (RRI per les seues sigles en anglès) en una jornada de balanç celebrada al Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de l’UJI, Espaitec.

Recurs d'imatge materials-RRI index

Materials formatius sobre innovació responsable

Materials formatius desenvolupats dins del projecte "Experiències en innovació responsable: una oportunitat per als parcs científics valencians". Amb l'objectiu d'afavorir la transferència, tots els materials es poden descarregar i utilitzar fent referència al projecte.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions