Guia del graduat i la graduada

08/11/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Enhorabona! Ja heu finalitzat els vostres estudis universitaris i ... ho celebrarem!   I com ho fem?

 • Qui pot participar?: Els alumnes de la promoció corresponent. Els dubtes sobre quins alumnes es poden graduar són resolts per la Facultat (contacte: fcs@uji.es).
   
 • Confirmeu la vostra assistència o absència per correu electrònic:  Unes setmanes abans de la celebració de l'acte rebreu un correu electrònic, al vostre usuari corporatiu (al000000@uji.es), on se us convida a aquest. Heu de confirmar la vostra assistència o excusar la vostra absència mitjançant un formulari que trobareu en el mateix correu. És necessari per a poder participar!
   
 • No oblideu confirmar quants familiars i/o amics us acompanyaran!: Cada alumne que confirma la seua assistència té assegurada un màxim de QUATRE entrades per a familiars i/o amics. Us arribaran per correu electrònic uns dies després d'haver confirmat la vostra assistència. També podeu demanar més entrades que es repartiran, proporcionalment, en cas d'haver-hi disponibilitat.
   
 • Quin tipus de vestimenta és la més adequada? No s'exigeix vestir d'etiqueta, ni complir un determinat protocol, una vestimenta formal és el més convenient.
   
 • Veniu amb suficient antelació: A tots els graduats i graduades se us convocarà 40 minuts abans del començament de l’acte. D'aquesta manera, us identificareu en les zones habilitades (només poden participar en l'acte de graduació l'alumnat que haja confirmat la seua assistència).
  Es prega màxima puntualitat perquè el termini d'identificació finalitzarà 15 minuts abans de començar l'acte. Els alumnes que arriben més tard d'aquesta hora no podran participar en l'acte. 
  Els familiars i/o amics que us acompanyen passaran directament a la Sala Principal del Paranimf.
   
 • Atents a la formació de la comitiva: 10 minuts abans de l'hora oficial de començament de l'acte es formarà la comitiva. Els graduats compondreu una fila de dues persones ordenada de manera alfabètica. Amb aquesta ordenació entrareu a la Sala Principal del Paranimf i us asseureu en el lloc reservat per als graduats i graduades.
   
 • Comença l'acte: L'acte comença amb la benvinguda de la taula presidencial. Una vegada que tots els membres ocupen els seus llocs, serà el moment del parlament de l'alumne o alumna en representació dels graduats i del padrí o padrina de l'acte. 
   
 • Continuem amb la imposició de beques: una vegada finalitzats aquests parlaments tindrà lloc la imposició de beques, a tots els alumnes i les alumnes, en l'escenari. No us preocupeu, hi haurà una persona indicant, amb temps suficient, quan és el vostre torn i quan heu de pujar a l'escenari. Després de la imposició de la beca, espereu uns segons en el centre de l'escenari, el nostre fotògraf vol immortalitzar el moment...mireu a platea amb satisfacció i gaudiu, és el vostre moment!
   
 • Això s'acaba...clausura de l'acte: Després de la imposició de beques i de pronunciar tots els parlaments, sona el Gaudeamus Igitur, l'himne de la Universitat. Conjuntament, la presidència, els graduats i les graduades, amics i familiars, s'alcen per a cantar-ho a l'uníson. Una vegada finalitza, la presidència clausura l'acte.
   
 • Arriba el moment de les fotografies oficials: Mentre els vostres familiars i amics abandonen la sala, els graduats i graduades heu d'esperar-vos en els vostres seients. Us avisaran per a fer la foto oficial de grup. Totes les fotografies realitzades durant l'acte es penjaran en aquesta pàgina (secció material audiovisual) perquè us les pugueu descarregar. Així com el vídeo, ja que es grava tot l'acte, i els enllaços al publicat en xarxes socials i mitjans de comunicació.
   
 • Fotografies familiars: Quan us hageu fet la fotografia de grup, podeu abandonar la sala d'actes. Els vostres familiars us esperaran en l'exterior del Paranimf. 
   
 • No oblideu divertir-vos! Amb aquest objectiu, des de la Facultat de Ciències de la Salut, hem preparat els actes de graduació... per tant queda terminantment prohibit no somriure. Gaudiu!
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions