Com formar-ne part Programa Sènior UJI

16/02/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Inscripció

  • Si t'has jubilat a l'UJI

En finalitzar el vincle com a personal en actiu de l'UJI rebràs un missatge electrònic des de senior@uji.es amb un enllaç amb el qual et pots donar d'alta com a membre Sènior UJI.

L'adreça electrònica a la qual t'arribarà aquest missatge és la del compte corporatiu de l'UJI (la mateixa que tenies quan eres PAS o PDI en actiu).
 

  • Si t'has jubilat en una entitat diferent a l'UJI

Primer, has de comunicar la teua jubilació mitjançant aquest formulari o per correu electrònic a senior@uji.es. 

Una vegada verificat que reuneixes els requisits perquè et considerem personal jubilat de l'UJI, és a dir, que tens més de 10 anys de carrera docent o professional a l'UJI i almenys 65 anys d'edat, rebràs un missatge al compte de correu personal indicat.  En aquest missatge hi haurà un enllaç amb el qual et podràs donar d'alta com a membre Sènior UJI.

  • En qualsevol moment amb el formulari d'inscripció

Es pot formalitzar l'alta, en qualsevol moment, si emples el formulari d'inscripció al programa Sènior UJI ≈formulari en construcció, disponible próximament≈ o per correu electrònic a senior@uji.es.

 

Renovació automàtica

Quan falte un mes per a que caduque la teua pertinença com a membre Sènior UJI, rebràs un missatge electrònic amb un enllaç per a renovar automàticament la pertinença per un any més.

El missatge t'arribarà al correu personal de contacte amb el qual t'has donat d'alta com a Sènior UJI.

Per defecte, aquest correu amb el qual et dones d'alta és el correu corporatiu de l'UJI (el mateix que quan eres PAS o PDI de l'UJI en actiu), però pots canviar en qualsevol moment el correu corporatiu per un altre personal mitjançant el qual vols que et contactem.

 

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions