Aconsegueix el carnet Sènior UJI

04/05/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Tots els membres Sènior UJI poden sol·licitar el carnet universitari amb el qual poden obtindre un major nombre d’avantatges i descomptes a tendes i comerços i que facilita l’entrada a les instal·lacions universitàries.

Per fer-se el carnet, cal sol·licitar-ho al formulari d'inscripció o enviar, posteriorment, un missatge electrònic amb les dades i una fotografia a senior@uji.es. L’expedició d’aquest carnet no té cap cost per als membres Sènior UJI.

 

Si encara tens el carnet universitari, el mateix que quan estaves en actiu, no és necessari sol·licitar-lo, ja que aquest carnet es pot tornar a activar automàticament en el moment de la inscripció i serveix d’identificador com a membre Sènior UJI.

 

El carnet arriba directament per correu ordinari a l’adreça postal en el termini aproximat de 15 dies.  Si passat aquest termini no hi arriba, pot ser que Correus haja retornat la carta a l'UJI per un error en l’adreça. Cal posar-se en contacte amb nosaltres i assegurar-se que les dades facilitades en la fitxa són correctes i estan actualitzades.

També pots aconseguir el carnet de manera immediata si acudeixes personalment a les oficines del Banco Santander al campus en els dies i horaris habilitats per a això i prèvia sol·licitud. En aquest cas, la fotografia et la faran en el moment de l'expedició del carnet. 
 

Com puc renovar-me el carnet Sènior UJI? 

La renovació d’aquest carnet no té cap cost per als i les Sènior UJI. La renovació del carnet no és automàtica. Per tant, si el carnet és a punt de caducar o ja ha caducat, ens l'has de sol·licitar: 

  • Si vols rebre'l al domicili: cal enviar una nova fotografia en color en format DNI a Sènior UJI (senior@uji.es) a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment). Mentre t'arriba al domicili, si ho demanes, t'enviem una documentació provisional que substitueix al carnet.
  • Si vols aconseguir-lo de manera immediata: cal enviar un missatge electrònic a senior@uji.es amb les teues dades i indicar que vols recollir-lo en persona a les oficines del Banco Santander. Et comunicarem a partir de quan pots passar a fer-te'l i l'horari. En aquest cas, la fotografia et la faran en el moment de l'expedició del carnet. 
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions