Aconsegueix el carnet Sènior UJI

01/12/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Tots els membres Sènior UJI poden sol·licitar el carnet universitari amb el qual poden obtindre un major nombre d’avantatges i descomptes a tendes i comerços i que facilita l’entrada a les instal·lacions universitàries.

Per fer-se el carnet, cal sol·licitar-ho al formulari d'inscripció o enviar, posteriorment, un missatge electrònic amb les dades i una fotografia a senior@uji.es. L’expedició d’aquest carnet no té cap cost per als membres Sènior UJI.

 

- Si encara tens el carnet universitari, el mateix que quan estaves en actiu, no és necessari sol·licitar-lo, ja que aquest carnet es pot tornar a activar automàticament en el moment de la inscripció i serveix d’identificador com a membre Sènior UJI.

 

- Si no disposes del carnet, quan el sol·licites (enviant petició a senior@uji.es) ha d'indicar si prefereixes:

  •  que el carnet t'arribe directament per correu ordinari a l’adreça postal: T'arribarà en el termini aproximat de 15 dies des de la petició.  Si passat aquest termini no hi arriba, pot ser que Correus haja retornat la carta a l'UJI per un error en l’adreça. Cal posar-se en contacte amb nosaltres i assegurar-se que les dades facilitades en la fitxa són correctes i estan actualitzades.
     
  • recollir el carnet personalment: pots aconseguir el carnet de manera immediata si acudeixes personalment InfoCampus. Ágora universitaria, locals 14-15. En aquest cas, la fotografia et la faran en el moment de l'expedició del carnet. 
     

Com puc renovar-me el carnet Sènior UJI? 

La renovació d’aquest carnet no té cap cost per als i les Sènior UJI. La renovació del carnet no és automàtica. Per tant, si el carnet és a punt de caducar o ja ha caducat, ens l'has de sol·licitar: 

  • Si vols rebre'l al domicili: cal enviar una nova fotografia en color en format DNI a Sènior UJI (senior@uji.es) a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment). 
     
  • Si vols aconseguir-lo de manera immediata: cal enviar un missatge electrònic a senior@uji.es amb les teues dades i indicar que vols recollir-lo en persona a les oficines d'InfoCampus. Et comunicarem a partir de quan pots passar a fer-te'l i l'horari. En aquest cas, la fotografia et la faran en el moment de l'expedició del carnet. 
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions