PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT JAUME I EN EL DIA DEL LLIBRE 2024

06/05/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Les novetats l'editorial de la Universitat Jaume I han estat també presents en la celebració del Dia del Llibre organitzada per la Biblioteca de la Universitat Jaume I, entre les qual els títols que es presentaran a la Fira del Llibre de Castelló fins el 5 de maig de 2024, entre els quals el llibre Castillos y órdenes militares en tierras de Castellón.
 

 Publicacions de la Universitat Jaume I publica, amb qualitat formal, al voltant de les matèries que imparteix la Universitat. La línia editorial de Publicacions de la Universitat Jaume I exclou obres de mera creació literària i opinió. El procés d’edició exigeix que el contingut científic de les obres siga avaluat, en el cas de les monografies, de forma anònima per persones expertes externes a la institució (peer review, doble cec).

Les obres de Publicacions de la Universitat Jaume I poden ser adquirides a les llibreries, per encàrrec, i a la tenda electrònica de l'UJI. També hi ha un punt de venda permanent ubicat a la Llotja del Cànem, seu de la ciutat de la Universitat Jaume I.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions