Presentació de la col·lecció "TRIUNFOS BARROCOS" a Lisboa

29/03/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El passat 24 de març de 2023 va tindre lloc a la UNED de Lisboa la presentació de la col·lecció, en el I ENCUENTRO DE EQUIPOS DE INVESTIGACIÓN FIESTAS, FASTOS Y CULTURA ESCENOGRÁFICA EN LA EDAD MODERNA, a càrrec el director de la col·lecció de llibres "Triunfos barrocos", el catedràtic de la Universitat Jaume I, Víctor Mínguez.

A la presentació, organitzada pèl FEST-DIGITAL "Digitalizando la Fiesta Barroca. Reconstrucciones virtuales el ornato efímero en España y Portugal, siglos XVII y XVIII, es va repassar mitjançant un document audiovisual, els set títols ja publicats fins el moment, entre ells el volum dedicat al Portugal hispànic i l'Imperi oceànic, i els projectes en curs de realització, així com les persones involucrades en aquesta important missió divulgadora de la festa barroca, des de la direcció, autories, especialistes que han redactat pròlegs i presentacions...

La col·lecció Triunfos barrocos, ha estat distingida en dues ocasions amb els premis nacionals d'edició universitària: a l'obra millor editada i també a la millor coedició universitària, amb la Universitat de las Palmas de Gran Canària, amb qui es va coeditar el volum sobre els Virregnats americans.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions