Publicacions de la Universitat Jaume I participa en la Fira del Llibre de València

24/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I participa, com cada any, en la Fira del Llibre de València que es celebra del 20 d’abril a l’1 de maig de 2017 en l’estand conjunt amb la Xarxa Vives i la Universitat de València, i també en la carpa d'Editors Valencians (AEPV). Organitzada pel Gremi de Llibrers de València amb la col·laboració de FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura), la Fira comptarà en aquesta edició amb la participació de 60 expositors en 93 casetes, tres més que l’any anterior, entre llibreries, institucions i entitats amb fons editorial propi.

Enguany, com a novetat, les entrevistes que realitza el canal TV de la Fira a l’espai «Escriptors al plató» s’emetran en directe i estaran disponibles immediatament després en l’adreça: https://www.youtube.com/channel/UC58WHTbmj6eWfragQRoBmaQ. La participació dels autors i autores vinculats a la universitat pública de Castelló s’iniciarà dilluns 24 d’abril a les 11.15 amb Ferran Nebot, autor de «La segona República i la Guerra Civil a Betxí». A continuació intervindrà el professor Víctor Mínguez qui parlarà sobre el títol «La fiesta barroca. La corte del Rey».  Dissabte 29 d’abril intervindrà Lidón Sancho amb el llibre «Regina José Galindo. La performance como arma», a les 12.45; José Luis Lorenz amb el títol «El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria», a les 13.15 i per últim, Diana Monserrat Ferrer, a les 18.45, amb el títol «Mètode de creixement emocional».

La Fira del Llibre de València no és sols un espai de venda de llibres, és un espai d’activitats i festa. Així, per a la promoció del llibre i de l’hàbit lector, el certamen valencià acollirà el programa més ampli de la seua història: 600 signatures a més de presentacions (136); entrevistes a escriptors en el plató de televisió (150), obertes al públic, retransmeses en directe per Internet i disponibles posteriorment a través de Youtube; taules redones i debats (16); espectacles (27); recitals (16); tallers (106); i activitats infantils, tant obertes al públic com dirigides a escoles (76 sessions). B La Fira comptarà a més amb diverses activitats amb motiu de l’Any Blasco Ibáñez, del centenari del naixement de la poetessa Gloria Fuertes, del 75 aniversari de la mort del poeta i dramaturg Miguel Hernández i del 25 aniversari de la defunció de l’escriptor i humanista valencià Joan Fuster.

Web de la Fira: http://firallibre.com/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions