Un cicle de conferències a la Seu de la Ciutat de l’UJI debat sobre el llibre Mediación Policial

31/10/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un cicle de conferències a la Seu de la Ciutat de l’UJI debat sobre el llibre Mediación Policial

La Universitat Jaume I reanuda l’activitat a la Seu de la Ciutat amb un cicle de conferències sobre «Mediació policial: això què és?» que es desenvoluparà els quatre dijous del mes d’octubre a partir de les 19 hores en la Llotja del Cànem i al que podran assistir gratuïtament totes aquelles persones interessades en aquesta temàtica. Els quatre conferenciants participen a més com autors al llibre Mediación policial: la reflexión sobre la reflexión editat per Publicacions de l’UJI i coordinat per Rosana Gallardo i Adrián Hierro.

El dia 6 d’octubre tindrà lloc la conferència «La mediació policial des del sistema jurídic» a càrrec de Carmen Lázaro Guillamón, doctora en Dret, professora universitària i directora de la Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I.

El dia 13 d’octubre serà el torn d’Helena Pérez Beltrán, llicenciada en Dret i mediadora penitenciària. La investigadora de la Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I  parlarà sobre «La mediació policial com a sistema de prevenció de conflictes i construcció de ciutadania».

El 20 d’octubre continuarà amb la conferència «Mediació policial: una proposta innovadora per al canvi de paradigma policial» a càrrec de Rosana Gallardo Campos, inspectora de policia local de Vila-real i subdirectora de la Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I.

I el dia 27 d’octubre finalitzarà el cicle amb la xarrada «El poder i els seus conflictes»  per Josep Redorta Lorente, advocat, doctor en Psicologia Social i mediador del Centre de Mediació Familiar de la Generalitat de Catalunya.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions