I Jornades d’Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut Aquestes jornades tenen com a objectiu que els estudiants puguin compartir els seus treballs científics amb la resta de la comunitat educativa

20/04/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I celebra els dies 22 i 23 d'abril de 2015 les I Jornades d’Investigació per als Estudiants de Ciències de la Salut. Aquestes jornades tenen com a objectiu fonamental que els estudiants de Llicenciatura/Grau, Màster i Doctorat, que estiguin cursant estudis dins l'àmbit de la medicina, psicologia i infermeria puguin comunicar i compartir els seus treballs científics amb la resta de la comunitat educativa. 

La inauguració d’aquestes jornades tindrà lloc el dimecres 22 a les 9:15 a càrrec del vicerector d’Investigació i Postgrau, Antonio Barba; el degà de la FCS, Rafael Ballester i la directora de les jornades Laura Mezquita. A continuació, la doctora Pilar Barreto, catedràtica de Psicologia Clínica de la Universitat de València, oferirà la conferència inaugural sota el títol: Investigació en cures pal·liatives: Promovent la dignitat de les persones fins al final.

A continuació, es presentaran els diferents treballs realitzats per l’estudiantat i Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament de l’UJI (OCIT), parlarà sobre la carrera investigadora.

El dijous 23 d’abril, a les 9:00 hores, el rector de la Jaume I, Vicent Climent, i el degà de la FCS, Rafael Ballester, presentaran la Revista Àgora de Salut, que naix per a ser un mitjà de publicació dels treballs que els estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut presenten en les jornades. En el seu primer nombre es presentaran els treballs encara no publicats de jornades anteriors.

Al llarg de la segona jornada, a més de continuar amb la presentació de les investigacions, es celebrarà una ponència d’experts sobre l’abordatge interdisciplinar de les cures pal·liatives, un taller d’ecografia bàsica i un cinefòrum.

Més informació
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions