Les publicacions de l'UJI es promocionen en el número de tardor de 2014 de Unelibros i Unerevistas

28/10/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Portada Revista Unelibros (Tardor 2014)Les novetats editorials publicades per les universitats i centres d’investigació espanyols, asociats a la Unión de Editoriales Universitarias Españolas, es recullen a Unelibros, revista semestral que es distribueix gratuïtament entre la comunitat universitària, llibreries i professionals del sector editorial. Podeu consultar la publicación, número 29, en la plataforma ISSUU, en format flash, i en la pàgina web de la UNE, en pdf.Així mateix, disposa d’un tiratge en paper de 4.000 exemplars. La Universitat Jaume I, en aquest darrer número de UNELIBROS ha publicitat els títols següents:

Del humor en el arte contemporáneo.

La fiesta barroca. Los reinos de Nápoles y Sicilia (1535-1713).

El ejercicio de gobernar.
Del cabildo borbónico al ayuntamiento liberal El Salvador colonial, 1750-1821

Ética y neurociencias. La aportación a la política, la economía y la educación.

El método de Rietveld. (2 edición).

Los Factores de crecimiento de las empresas de base tecnológica e innovadoras de la Comunidad Valenciana.

El suplement electrònic Unerevistas, al seu torn, publicita informació sobre 173 revistes científiques, agrupades per àrees de coneixement. Cada publicació està enllaçada al correu electrònic de l’editorial, de tal manera que el lector o lectora pot posar-se en contacte amb els responsables de la pàgina directament. Unerevistas, en l’actualitat és un suplement exclusivament digital, amb periodicitat semestral, que es fa coincidir amb l’aparició de la revista Unelibros, en primavera i tardor. Pot consultar-se en la plataforma ISSUU, en format flash, i al web, en pdf. La Universitat Jaume I, en aquest darrer número de Unerevistas, ha difós els títols de les publicacions periòdiques següents:

Cultura, Lenguaje y Representación

Millars. Espai i història

Asparkía

Dossiers feministes

La UNE, creada amb la finalitat de promoure i fomentar la difusió de les investigacions i altres publicacions universitàries, és una associació amb més de 25 anys de trajectòria en els quals ha consolidat l’edició universitaria com a referent en el panorama científic i cultural espanyol. Es poden consultar el butlletins de promoció històrics.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions