UJI

Exposició virtual: «The Wrong - Biennal internacional d'art digital»

Última modificació: 20/12/2019 | Font: SCP

Dates: del 6 de novembre de 2019 al 1 de març de 2020

Acte: Exposició virtual

Títol: The Wrong – Biennal internacional d’art digital

Lloc: MENADOR espai cultural (Pl. Hort dels Corders, 4)

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 21 h. Dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h

Preu: Entrada lliure

Entitat: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana – Generalitat Valenciana, Universitat Jaume I, Ajuntament de Castelló

Informació addicional: https://thewrong.org/

 

The wrong biennale

https://thewrong.org

The wrong és un esdeveniment global d’art digital que té com a objectiu nodrir la cultura digital del present. La seua missió és crear, promoure i impulsar l’art digital contemporani positiu amb visió de futur a un públic més ampli a través d’una biennal que reuneix una àmplia selecció d’obres d’art digitals, i que inclou els artistes, curadors i institucions de l’excitant escena actual de la cultura digital.

The wrong succeeix tant en Internet com en llocs físics: la part d’Internet es desenvolupa en pavellons; espais virtuals seleccionats en qualsevol mitjà accessible en Internet on s’exhibeixen obres d’art seleccionades. La part física ocorre en ambaixades, institucions, espais d’art, galeries i espais d’artistes en ciutats de tot el món. La part física també ocorre en encaminadors, dispositius desenvolupats per a mostrar art digital a totes les persones pròximes amb un telèfon intel·ligent o una tableta tàctil, a través de wifi.

Un extens equip de curadors es designa a si mateix per a unir-se a la biennal amb dotze mesos d’antelació, per a presentar el que més els interessa de la nova escena de l’art digital actual. Els i les artistes també s’autodesignen a través de convocatòries obertes i encaminadors. The wrong està obert a participació fins a l’última setmana de l’esdeveniment.

La quarta edició de the wrong va de l’1 de novembre de 2019 fins a l’1 de març de 2020 i compta amb 180 curadors que han seleccionat 2000 artistes per a mostrar el seu treball, en 150 pavellons, ambaixades i encaminadors en 100 ubicacions en tot el món i en Internet.

Després de tres edicions (des de 2013) d’activitat descentralitzada, la biennal the wrong, per a la seua quarta edició, es complau a anunciar ambaixada principal i exposició en el Centre del Carme (València, Espanya) en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, i organitza una exposició principal de l’ambaixada titulada Epicentre amb més de 420 obres d’art digitals de 132 artistes internacionals, distribuïdes en més de 20 institucions culturals, que es mostraran de forma simultània en encaminadors i pantalles per tot el territori valencià.

https://epicentre.thewrong.org

En the wrong eres lliure de participar i assistir i quasi tot està a només un clic de distància.

The wrong epicentre és una exposició col·lectiva d’art digital.

És l’exposició de l’ambaixada principal per a la pròxima edició del biennal d’art digital the wrong que obri l’1 de novembre de 2019 i presenta més de 400 obres d’art de 132 artistes internacionals exposades simultàniament en encaminadors i pantalles en les ambaixades: més de 20 institucions i municipis de la Comunitat Valenciana (Espanya) que alberguen una part de l’exposició. Totes juntes fan The wrong epicentre.

Ubicacions: les ambaixades a la Comunitat Valenciana (Espanya): Alcoi, Aldaia, Alacant, Almenara, Benetússer, Benicarló, Castelló de la Plana (MENADOR espai cultural), Xelva, el Campello, Elx, les Coves de Vinromà, Macastre, Oriola, Potries, Sant Joan d’Alacant, Sant Mateu, València, Vallada, Vilafamés, Vilanova de Castelló

 

Organitzat, comissariat i produït per: David Quiles Guilló per a the wrong biennale

Amb el suport de Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana http://www.consorcimuseus.gva.es/

Amb la col·laboració del MENADOR espai cultural – Universitat Jaume I i Ajuntament de Castelló de la Plana.

 

Artistes visibles en el MENADOR:

 

41

Armin Copp

Mit Borras

Marijn Bril

Adrian Cain

Fantastic 3D Creation

Ophelia Bakowski

Anja Bartelt

Fotis Begetis

Alison Bennett

Biarritzzz

 

42

Vitoria Cribb

Dannyhell

Patricia Detmering

Ewa Doroszenko

Paul Echeverria

Jessica Evans

Arthur Fechoz

Inaki Gover

Michael Green

 
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions