UJI

Localització. Com arribar

Última modificació: 08/03/2017 | Font: Llotja de Cànem


Mostra un mapa més gran

Seu de la Ciutat. Llotja del Cànem

C/ Cavallers, 1
C/ Colón, 22
12001 Castelló de la Plana
Tel. 964 387980
seudelaciutat@uji.es

Amb el tren

Una vegada a l’estació de trens de Castelló, per anar fins a Llotja de Cànem (Seu de la Ciutat) podeu agafar tant el taxi com l’autobús.

    Taxi: Hi ha una parada a la mateixa estació, però si ho preferiu, podeu cridar-ne un:
    Tele-Taxi 964 254 646;
    Ràdio-Taxi: 964 237 474.
    
    Autobús: Podeu agafar qualsevol autobús que tinga parada al Parc Ribalta - La Farola. Després heu de baixar pel carrer Saragossa i continuar pel carrer Colón (uns 5 minuts) fins arribar a la Llotja del Cànem, que us trobareu a mà esquerra.

Per carretera

Des de l’autopista A7

Des de l’autopista del Mediterrani (A-7, E-15), cal utilitzar la eixida 47 (Castelló Sud). Agafar la  N-340 en direcció Benicàssim/Tarragona i eixir-vos a mà dreta per «C-238 Castelló- centre», on a la dreta voreu la Universitat Jaume I. Continueu per la carretera de Borriol i a la tercera rotonda seguiu pel passeig de Morella fins al Parc Ribalta. Una volta ací, heu de girar a l’esquerra (carrer Teodoro Llorente), i agarrar la primera a la dreta (Passeig Ribalta). Després, una vegada a la rotonda heu de agafar la segona eixida (C/ Saragossa). Per últim, passades dues cantonades, gira a l’esquerra (Av. Rei Don Jaime.)

Allí trobareu un pàrquing (on us recomanem que estacioneu), ja que després només tindreu que agafar el carrer Colón fins la Llotja de Cànem (Colón, 22).

Des de la carretera nacional N-340

Heu d'eixir per «C-238 Castelló-centre», on a la dreta voreu la Universitat Jaume I. Continueu per la carretera de Borriol i a la tercera rotonda seguiu pel passeig de Morella fins al Parc Ribalta. Una volta ací, heu de girar a l’esquerra (carrer Teodoro Llorente), i agarrar la primera a la dreta (Passeig Ribalta). Després, una vegada a la rotonda heu de agafar la segona eixida (C/ Saragossa). Per últim, passades dues cantonades, gira a l’esquerra (Av. Rei Don Jaime.)

Allí trobareu un pàrquing (on us recomanem que estacioneu), ja que després només tindreu que agafar el carrer Colón fins la Llotja de Cànem (Colón, 22).

Informació proporcionada per: Llotja del Cànem