UJI

PAS i PDI - Preguntes Freqüents carnet UJI

Última modificació: 22/06/2018 | Font: SCP

Com puc obtenir el carnet universitari?
Sol·licitant-ho el primer dia en el teu lloc de treball, en el Servei de Recursos Humans (segona planta de l'edifici de Rectorat)

On ho he d'arreplegar-lo?
En l'oficina del Banco de Santander situada en la zona de l'Àgora de la Universitat Jaume I. D'octubre a juny en el següent horari: dimarts i dijous de 8:30 a 11:30 h.o de 15:30 a 17 h.

 

 Quant temps tarda l'emissió del carnet?
És immediata

He d'aportar una fotografia?
No és necessari aportar una foto addicional per al carnet.
En el mateix moment de l'emissió del carnet, se us mostrarà la foto que teniu pujada en UJI i podreu decidir si utilitzar aqueixa foto per al carnet o fer-vos “in situ”  una nova foto amb l'aplicació habilitada per a l'emissió del carnet en el Banc de Santander

El carnet està actiu un cop imprès?

Un cop imprès està actiu per a gaudir dels avantatges i descomptes, però hauràs d'esperar 24 hores per a que estigue actiu per a les aplicacions al campus

Què he de fer si el perd?
Si l'has perdut dins del campus, potser algú l'haurà portat a InfoCampus (en l'Àgora de l'UJI) o a una de les consergeries dels centres. Si no el tenen allí i no el trobes, hauràs de fer-te un carnet nou. L'has de sol·licitar al Servei Recursos Humans (segona planta de l'edifici de Rectorat).

El carnet s'ha deteriorat o no funciona
Dirigeix-te al Servei de Recursos Humans (segona planta de l'edifici de Rectorat) per a renovar-ho i lliurar el carnet antic.

Què és “actualitzar” el carnet? He d'actualitzar-ho i com?
El carnet, per a utilitzar-ho per a obrir les portes (SALTO), ha d'actualitzar-se periòdicament per motius de seguretat. És suficient amb passar el carnet pels “actualizadores” que estan en l'entrada dels edificis, en alguns casos serveixen per a obrir la porta de l'edifici.
Si no obris cap porta SALTO, no necessites actualitzar el carnet; per exemple, no necessites actualitzar-ho per a obrir les aules multimèdia ja que no són SALTO.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions