PAS i PDI - Preguntes Freqüents carnet UJI

01/12/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Com puc obtenir el carnet universitari?
Sol·licitant-ho el primer dia en el teu lloc de treball, en el Servei de Recursos Humans ubicat a l'edifici d'ampliació de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (2ª Planta). Tel. 964 72 80 00. Adreça electrònica: recursos-humans@uji.es)

On ho he d'arreplegar-lo?
En InfoCampus. Àgora universitària, locals 14-15.

Quant temps tarda l'emissió del carnet?
És immediata

He d'aportar una fotografia?
No és necessari aportar una foto addicional per al carnet.
En el mateix moment de l'emissió del carnet, se us mostrarà la foto que teniu pujada en UJI i podreu decidir si utilitzar aqueixa foto per al carnet o fer-vos “in situ”  una nova foto amb l'aplicació habilitada per a l'emissió del carnet en el Banc de Santander.

Puc canviar jo mateix la foto que hi ha pujada a UJI?
Si, si voleu modificar o actualitzar la fotografia que hi ha pujad a UJI i que apareixetà al vostre carnet i al carnet digital, ho podeu fer a través de l'apartat Actualització de la fotografia a IGLU

El carnet està actiu un cop imprès?

Un cop imprès està actiu per a gaudir dels avantatges i descomptes, però hauràs d'esperar 24 hores per a que estigue actiu per a les aplicacions al campus

Què he de fer si el perd?
Si l'has perdut dins del campus, potser algú l'haurà portat a InfoCampus (en l'Àgora de l'UJI) o a una de les consergeries dels centres. Si no el tenen allí i no el trobes, hauràs de fer-te un carnet nou. L'has de sol·licitar al Servei Recursos Humans ubicat a l'edifici d'ampliació de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (2ª Planta). Tel 964 72 80 00 - Adreça electrònica: recursos-humans@uji.es.

El carnet s'ha deteriorat o no funciona
Dirigeix-te al Servei de Recursos Humans  per a renovar-ho i lliurar el carnet antic.

Què és “actualitzar” el carnet? He d'actualitzar-ho i com?
El carnet, per a utilitzar-ho per a obrir les portes (SALTO), ha d'actualitzar-se periòdicament per motius de seguretat. És suficient amb passar el carnet pels “actualizadores” que estan en l'entrada dels edificis, en alguns casos serveixen per a obrir la porta de l'edifici.
Si no obris cap porta SALTO, no necessites actualitzar el carnet; per exemple, no necessites actualitzar-ho per a obrir les aules multimèdia ja que no són SALTO.

Existeix el carnet en format digital?

El carnet de l'UJI també està disponible digitalment. Per a poder fer ús del carnet digital heu d'instal·lar-vos l'aplicació de l'UJI. 

Us podeu descarregar aquesta app en  Google Play i Apple Store.                                                        

Una vegada descarregada l'app, heu d'accedir autenticant-vos utilitzant l'usuari i contrasenya corporatiu (el mateix que teniu per ser UJI).  Dins de l'app veureu una icona denominada "Targeta Virtual" on podreu vore la targeta amb el codi de barres i el codi QR associat a la mateixa. 

Actualment, el carnet virtual permet l'acreditació personal, el préstec de llibres en la Biblioteca i l'accés al catàleg d'avantatges i descomptes associats al carnet. Tots els serveis i funcionalitats de la Targeta Virtual i de l'app s'aniran implementant progresivament.

 

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions