AlumniSAUJI Premium - Com sol·licitar el carnet

Última modificació: 02/11/2016 | Font: SCP

Si sou AlumniSAUJI Premium (antic alumnat o amic/a de la UJI)
 

 • Heu de sol·licitar el carnet en el moment de la inscripció al Programa AlumniSAUJI, de forma no presencial  o en les oficines que AlumniSAUJI té a la Llotja del Cànem (C/ Cavallers, nº 1 – 12001 Castelló de la Plana) o en la planta baixa de l'Edif de Rectorat en el campus de la Universitat Jaume I.

  Informació d'horari, oficines i contacte AlumniSAUJI.

  Si heu tingut alguna relació anterior amb la Universitat i encara teniu el carnet universitari no és necessari sol·licitar nou carnet, ja que aquest carnet que posseïu es torna a activar automàticament en el moment de la inscripció i serveix d’identificador de la condició d'AlumniSAUJI Premium.
   
 • Només disposen del carnet UJI  i dels avantatges associats al mateix els membres AlumniSAUJI Premium.
   
 •  Haureu d'aportar una foto a color grandària DNI. 

  Si heu tingut alguna relació anterior amb la Universitat i encara teniu el carnet universitari no és necessari que ens presenteu cap fotografia ja que us val el carnet que teniu en vigor.
   
 • Les dades necessàries per a la sol·licitud del carnet seran comunicats a Banco de Santander que és qui expedeix el carnet 
   
 • En quan a la recepció del carnet podeu optar per:
   
  • Rebre'l en el vostre domicili. Per correu ordinari el carnet arriba directament a l’adreça postal que heu indicat en la inscripció. El termini aproximat ésd’un mes. Si passat aquest termini no hi arriba, pot ser que Correus haja retornat la carta a AlumniSAUJI per un error en l’adreça. Cal posar-se en contacte amb nosaltres per assegurar-vos que les dades facilitades en la fitxa són correctes i estan actualitzades.
    
  • Arreplegar-lo en el mateix moment de la inscripció. Heu d'acudir a l'oficina d'AlumniSAUJI en la planta baixa de l'Edif de Rectorat en el campus de la Universitat Jaume I amb el següent horari: Dimarts i dijous de 8:30 a 11:30 hores o de 15:30 a 17:00 hores.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16