AlumniSAUJI Premium

30/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

AlumniSAUJI Premium

 • El carnet s'ha deteriorat o no funciona

  Has de posar-te en contacte amb les oficines del  Programa AlumniSAUJI on et sol·licitaran un carnet nou. Pots contactar de forma no presencial  o en les oficines que AlumniSAUJI té a la Llotja del Cànem (C/ Cavallers, nº 1 – 12001 Castelló de la Plana) o en la segona planta de l'Edif de Rectorat en el campus de la Universitat Jaume I.

  Informació d'horari, oficines i contacte AlumniSAUJI.
   
 • Què he de fer si el perd?
  Si l'has perdut dins del campus, potser algú l'haja portat a InfoCampus (a l'Àgora de l'UJI) o a una de les consergeries dels centres.
  Si no el tenen allí i no el trobes, has de posar-te en contacte amb les oficines del  Programa AlumniSAUJI​, Informació d'horari, oficines i contacte AlumniSAUJI.
   
 • El carnet ha caducat o està a punt de caducar

  La renovació del carnet no és automàtica. Per tant, si el carnet està a punt de caducar o ja ha caducat, cal enviar una nova fotografia de carnet en color a AlumniSAUJI a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment a les nostres oficines).

  La renovació d’aquest carnet no té cap cost.

  Per a rebre el nou carnet podeu optar per:

  • Rebre el carnet per correu ordinari a l’adreça postal que heu indicat en el termini aproximat d’un mes. Si passat aquest termini no hi arriba, pot ser que Correus haja retornat la carta a AlumniSAUJI per un error en l’adreça. Cal posar-se en contacte amb nosaltres per assegurar-vos que les dades facilitades en la fitxa són correctes i estan actualitzades.

  • Recollir-lo  en el mateix moment de la renovació presencial. Heu d'acudir a l'oficina d'AlumniSAUJI en la segona planta de l'Edif de Rectorat en el campus de la Universitat Jaume I amb el següent horari: Dimarts i dijous de 8:30 a 12 hores. 

Preguntes freqüents

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions