Carnet UJI digital

24/01/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El carnet de l'UJI també està disponible digitalment.  Per a poder fer ús del carnet digital heu d'instal·lar-vos  l'aplicació gratuïta "UJI-Universitat Jaume I".

Us podeu descarregar l'aplicació en Google Play o Apple Store.              

                                                                                                          

Una vegada descarregada l'app, heu d'accedir autenticant-vos utilitzant l'usuari i contrasenya corporatiu (el mateix que teniu per ser UJI).  Dins de l'app veureu una icona denominada «Targeta Virtual» on podreu vore la targeta amb el codi de barres i el codi QR associat a aquesta. 

Actualment, el carnet virtual permet l'acreditació personal, el préstec de llibres a la Biblioteca i l'accés al catàleg d'avantatges i descomptes associats al carnet.
Algunes funcions, com per exemple l'accés a instal·lacions mitjançant torns, poden no funcionar temporalment en tots els dispositius, però us permeten igualment acreditar-vos en l'accés a instal·lacions mostrant el vostre carnet al personal d'entrada. 

A més, amb l'app també es pot accedir de manera àgil al Registre i la Seu electrònica de l'UJI per a fer gestions administratives, rebre notificacions o conèixer les noticies més destacades. 

Si voleu modificar o actualitzar la fotografia que apareix al vostre carnet, ho podeu fer a través de l'apartat Actualització de la fotografia a IGLU

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions