13/04/2022 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Avantatges

- Pla Estudiants: enviaments per 9,95 €

Els estudiants menors de 25 anys i desplaçats del seu lloc habitual de residència poden depositar, en qualsevol Oficina MRW d'Espanya peninsular, o rebre, en qualsevol Oficina MRW d'Espanya peninsular o Portugal peninsular, un embalum de 10 kg i fins a 100 cm a/dels seus familiars directes per 9,95€ (IVA inclòs). A més, 1€ del preu de l'enviament es destinarà a projectes solidaris.
Més informació: Promoció MRW EstudiantsSolidari 

- Pla ForUn (Formació Universal): descompte del 50%
Dirigit a estudiants i professors a l'estranger, espanyols o residents a Espanya, sense límit d'edat que, permet als seus familiars directes (pares, german, avis) realitzar els enviaments que necessiten al mes, tant de documentació com de mostres, amb un descompte del 50% sobre la tarifa PV (sense sobrecàrreg per a client ocasional), a través del servei Economy (Ecopaq). Les limitacions d'aquests, seran les que indiquen els Manuals Internacionals del país de destinació.
Més informació: MRW_Pla ForUn

Requisits

  • Pla Estudiants: avantatge aplicat a estudiants menors de 25 anys desplaçats del seu lloc habitual de residència.
    Per a fer efectiu el descompte promocional s'ha d'acudir a qualsevol Oficina de MRW d'Espanya peninsular per a realitzar l'enviament. Trobeu la vostra ací: www.mrw.es/oficinas
  • Pla ForUn: avantatge aplicat a estudiantat i professorat a l'estranger, sense límit d'edat.
    Per a efectuar l'enviament han de depositar-lo en les oficines MRW i el lliurament es realitzarà en el centre docent (no en residències d'estudiants, ni domicilis, etc.). Aquest servei únicament ha de realitzar-se a ports pagats.

Contacte
MRW Clients
Telèfon: 918 296 689 / 900 103 668 
informacion@mrw.es

 

Descomptes carnet universitari accio dtescarnet

Vols gaudir d'aquests descomptes?