UJI

Llorens Poy, pintor, escultor, doctor en Belles Arts

Última modificació: 13/05/2014 | Font: AlumniSAUJI

Vicente Llores Poy (1936-2014, Vila-real) va ser un pintor i escultor vila-realenc i fill predilecte de la ciutat on va nàixer i residí fins la seua mort el passat febrer. Deixeble de Josep Ortells i format a les escoles oficials de Castelló de la Plana, València i Madrid i també, més endavant, a Roma (1962-63) i París (1965-66), va conrear el paisatge, el retrat i la composició, i va exposar a Madrid, València, Castelló, Lisboa i París. 

La seua producció artística es por observar també als nostres carrers a través de les escultures de grans proporcions com les que hi ha a Vila-real, dedicada al rei Jaume I o Sant Pasqual, o la que ens trobem a la cèntrica plaça Santa Clara de Castelló (en la imatge). 

La SAUJI, de qui Llorens Poy era soci honorífic, vol retre-li homenatge donant a conèixer millor l'obra d'aquest gran mestre i ho farà amb una conferència sobre la seua vida i obra a càrrec de Jacinto Heredia, autor de diversos llibres sobre la ciutat de Vila-real i gran coneixedor de l'obra de Llorens.

Dia: 8 de maig a les 19 hores
Lloc: Llotja del Cànem - Seu de la Ciutat 
Entrada lliure i gratuïta

Conferència completa en vídeo
Fotografies

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI