Com menjar sa en el treball i no morir en l'intent. 1a edició

14/10/2022 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial.

Dirigit a

PAS de l'UJI.

Competència/es a desenvolupar

Competències personals i interpersonals.

Objectius

- Descobrir quina relació guarda la nostra alimentació amb el funcionament del nostre cos.
- Com alimentar-te per a un treball sedentari.
- Com organitzar la teua compra i el teu rebost.
- Com confeccionar un menú equilibrat per a tota la setmana i preparar-lo en dues hores.
- Com reduir el desaprofitament a casa.

Continguts

Els aliments que ingerim són causa directa del funcionament correcte o incorrecte del nostre organisme. Cada cèl·lula del nostre cos s'alimenta del que ingerim i es comportaran segons el menú que els proporcionem. Alimentar el nostre organisme, proporcionant-li aliments que afavorisquen la nostra salut i aprendre a preparar un menú que potencie les nostres capacitats no és tasca fàcil quan estem immersos en la voràgine dels nostres treball, la família, etc, però és possible. Els participants tindran l'oportunitat de conèixer el seu IMC, % de massa muscular i % de massa grassa, per a poder aplicar a casa l'aprés en el curs, adaptant l'alimentació i exercici al seu estat físic.

Durada

4,5 hores.

Participants

Màxim 20 persones.

Lloc

Aula MD1213AA (Facultat de Ciències de la Salut).

Calendari

8, 9 i 10 de novembre de 2022.

Horari

de 13:30 a 15 hores.

Professorat

Pilar Esquer Tomás (Coaching nutricional)

Termini d'inscripció

Del 14 al 28 d'octubre de 2022.

Avaluació

Al final del curs es farà una prova final en la qual seran avaluats els coneixements del personal admès. Per a poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit com a mínim, al 80% de les hores del curs.

Certificats

El personal admès que haja assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i haja obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima no s'expedirà cap certificat.

Nota: Aquesta activitat s’emmarca dins del programa UJI Habitat saludable i està organitzada amb la col·laboració de l’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans