PAS de l'UJI.
- Descobrir quina relació guarda la nostra alimentació amb el funcionament del nostre cos.
- Com alimentar-te per a un treball sedentari.
- Com organitzar la teua compra i el teu rebost.
- Com confeccionar un menú equilibrat per a tota la setmana i preparar-lo en dues hores.
- Com reduir el desaprofitament a casa.
Els aliments que ingerim són causa directa del funcionament correcte o incorrecte del nostre organisme. Cada cèl·lula del nostre cos s'alimenta del que ingerim i es comportaran segons el menú que els proporcionem. Alimentar el nostre organisme, proporcionant-li aliments que afavorisquen la nostra salut i aprendre a preparar un menú que potencie les nostres capacitats no és tasca fàcil quan estem immersos en la voràgine dels nostres treball, la família, etc, però és possible. Els participants tindran l'oportunitat de conèixer el seu IMC, % de massa muscular i % de massa grassa, per a poder aplicar a casa l'aprés en el curs, adaptant l'alimentació i exercici al seu estat físic.
8, 9 i 10 de novembre de 2022.
Del 14 al 28 d'octubre de 2022.
Al final del curs es farà una prova final en la qual seran avaluats els coneixements del personal admès. Per a poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit com a mínim, al 80% de les hores del curs.
El personal admès que haja assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i haja obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima no s'expedirà cap certificat.
Nota: Aquesta activitat s’emmarca dins del programa UJI Habitat saludable i està organitzada amb la col·laboració de l’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental.